Sporturi

Fanii români, prezenţi la ultimul antrenament înainte de meciul cu Cehia din Fed Cup! Surprize în tribune! Video

08.02.2019 | 21:21
Fanii romani prezenti la ultimul antrenament inainte de meciul cu Cehia din Fed Cup Surprize in tribune Video

Fanii români au fost prezenţi la ultimul antrenament înainte de meciul cu Cehia din Fed Cup. Vineri, jucătoarele României din echipa de Fed Cup au avut programate două sesiuni de pregătire, între acestea intercalându-se şi tragerea la sorţi pentru meciurile de sâmbătă şi duminică.

La primul antrenament al zilei au putut participa doar jurnaliştii acreditaţi la eveniment, însă fanii români au avut parte de o surpriză plăcută la ultima sesiune de pregătire a zilei. În tribunele Ostravar Arena au luat loc aproximativ 30 de suporteri ai echipei României, care le-au putut vedea la lucru pe Simona Halep, Mihaela Buzărnescu, Monica Niculescu, Irina Begu şi Ana Bogdan. Imedat, sectorul ocupat de români a fost împodobit cu steaguri ale României. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Fanii români, prezenţi la ultimul antrenament înainte de meciul cu Cehia din Fed Cup. Stere Halep, în tribună

Fanii români au fost prezenţi la ultimul antrenament înainte de meciul cu Cehia din Fed Cup. Aceştia au putut să asiste la o scurtă sesiune de pregătire la care au participat Ana Bogdan şi Mihaela Buzărnescu. Antrenamentul a fost urmărit şi de Stere Halep, care a stat într-o lojă aflată chiar la marginea terenului. Tatăl Simonei Halep s-a întreţinut preţ de câteva minute cu Florin Segărceanu, căpitanul nejucător al echipei României de Fed Cup.

Simona Halep a stabilit obiectivul primei zile în Cehia-România! Reacția Irinei Begu ––https://goo.gl/v8U9nW

Gepostet von Fanatik.ro am Freitag, 8. Februar 2019

Organizatorii se aşteaptă ca la meciurile din weekend să fie prezenţi cel puţin 300 de fani români. Vineri, cu 24 de ore înainte de Cehia – România, aproape toate tichetele s-au epuizat pentru partida care se va disputa în Ostravar Arena. Oficialii Federaţiei Cehe de Tenis au anunţat ca sala va fi sold-out pentru weekend. Karolina Pliskova – Mihaela Buzărnescu este primul meci de sâmbătă, acesta fiind programat de la ora 14:00. Katerina Siniakova – Simona Halep este al doilea duel al zilei din sferturile de finală din Fed Cup.