Fotbal international

Fanii României U21 s-au revoltat înaintea meciului cu Liechtenstein. “Nu sunteţi normali!” Foto

15.10.2018 | 09:55
Bucuria lui George Puşcas după golul înscris în meciul cu Ţara Galilor U21. Fanii României U21 s-au revoltat înaintea partidei cu Liechtenstein

Fanii echipei naţionale a României s-au revoltat înaintea meciului decisiv cu Liechtenstein. “Tricolorii” pregătiţi de Mirel Rădoi mai au nevoie de un singur punct în partida care va avea loc pe stadionul “Ilie Oană” din Ploieşti pentru a se califica la EURO 2019, dar suporterii au fost nemulţumiţi când au aflat de o decizie luată de FRF (Federaţia Română de Fotbal).

Biletele pentru meciul România U21 – Liechtenstein U21 au fost puse la vânzare online, pe site-urilebilete.frf.ro şi bilete.ro, iar fiecare persoană poate cumpăra maximum 4 tichete. Preţul unui bilet pentru partida care poate duce naţionala lui Mirel Rădoi la EURO 2019 costă 10 lei, la Tribuna 1. De aici a pornit şi revolta suporterilor care vor să îi încurajeze pe “tricolorii” mici.

Revolta fanilor României U21 înaintea meciului cu Liechtenstein.

FRF a decis ca o parte din biletele pentru meciul cu Liechtenstein U21 să fie păstraze pentru marţi, atunci când vor fi puse în vânzare la casele de la stadionul “Ilie Oană”. Dat fiind faptul că fanii au putut cumpăra în primele zile doar bilete la Tribuna 1, aceştia şi-au arătat nemulţumirea pe un site de socializare. “Deschideţi tot stadionul, nu doar trebuna 1… sau sunteţi unghie în gât şi nu vreţi să închiriaţi tot stadionul??”, a scris Marius Iordache.  “Voi nu sunteţi normali. Cum să deschideţi doar tribuna 1? O să fie full stadionul…”, a adăugat Răzvan Tudor. Acesta a fost completat de un alt fan al naţionalei României U21. “Deschideţi şi tribuna 2. Chitrelor!”

Mesajele postate de fanii echipei naţionale a României U21 în care îşi arată revolta înaintea meciului cu Liechtenstein U21
Mesajele postate de fanii echipei naţionale a României U21 în care îşi arată revolta înaintea meciului cu Liechtenstein U21

Imediat după ce fanii echipei naţionale a României şi-au arătat nemulţumirea faţă de decizia FRF de a pue în vânzare bilete doar la tribuna 1, oficialii echipei pregătite de Mirel Rădoi au hotărât să fie disponibile şi tichete la tribuna 2. În primele zile s-au epuizat toate biletele la Tribuna 1 Vest. Se aşteaptă ca până la ora partideo cu Liechtenstein U21 să fie se ocupe toate cele 15.500 de locuri ale stadionului din Ploieşti.

România U21 – Liechtenstein U21, marţi, 16 octombrie, de la ora 21.00, pe stadionul “Ilie Oană” din Ploieşti. Toate fazele importante vor fi LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri