Fotbal international

Fanii sârbi, petrecere pe străzi şi bătaie cu poliţia după Steaua Roşie – Liverpool 2-0! Noapte albă în Belgrad! Video

07.11.2018 | 11:46
Fanii sarbi petrecere pe strazi si bataie cu politia dupa Steaua Rosie  Liverpool 20 Noapte alba in Belgrad Video

Fanii sârbi au petrecut pe străzi, dar s-au bătut şi cu poliţia, după Steaua Roşie Belgrad – Liverpool 2-0, meci care s-a disputat în etapa a patra din Grupa C a Ligii Campionilor. Suporterii din “Delije”, galeria campioanei Serbiei, au făcut spectacol şi au sărbătorit până la primele ore ale dimineţii marea victoria obţinută de jucătorii antrenaţi de Vladan Milojevic în faţa “cormoranilor”.

Înaintea meciului de pe stadionul “Marakana”, mai mulţi suporteri ai Stelei Roşii Belgrad s-au luat la bătaie cu forţele de ordine în tribune. Evenimentele nu au umbrit succesul obţinut de campioana Serbiei, iar la finalul meciului, fanii sârbi au făcut spectacol pe străzile capitalei Serbiei. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Fanii sârbi s-au dat în petec. Petrecere pe străzi şi bătăie cu poliţia după Steaua Roşie – Liverpool 2-0

După fluierul final al meciului Steaua Roşie Belgrad – Liverpool 2-0, fanii sârbi s-au dat în petec şi au dat startul petrecerii pe străzi, la doar o oră şi jumătate după ce se băteau cu poliţiştii. Bulevardele capitalei Serbiei au fost luate cu asalt de suporterii din “Delije”. Sârbii au cântat pe străzi şi au spart liniştea nopţii cu ajutorul claxoanelor de la maşini. În plus, fanii au sărbătorit victoria în barurile din Belgrad până la primele ore ale dimineţii. VEZI AICI VIDEO.

Suporterii lui Liverpool care au făcut deplasarea la Belgrad au dat dovadă de fair-play la finalul meciului de pe “Marakana”. Jucătorii lui Vladan Milojevic au făcut turul stadionului după victoria de marţi seara, iar fanii “cormoranilor” i-au aplaudat pe fotbaliştii campioanei Serbiei. Antrenorul Stelei Roşii Belgrad era vizibil emoţionat la conferinţa de presă de la finalul meciului şi şi-a lăudat jucătorii. “Am făcut primul pas pentru a readuce clubul acolo unde îi este locul. Este cea mai importantă victorie a noastră din ultimii ani. Nu este o grupă uşoară, dar ne-am descurcat bine până acum. Mai avem două meciuri şi orice se poate întâmpla”, a declarat Vladan Milojevic la finalul meciului.