Fotbal international

Fanii Sevillei își desființează favoriții după calificarea chinuită cu CFR Cluj: ”Am arătat ca o echipă mică. Românii meritau calificarea”

28.02.2020 | 09:01
Fanii Sevillei isi desfiinteaza favoritii dupa calificarea chinuita cu CFR Cluj Am aratat ca o echipa mica Romanii meritau calificarea
ADVERTISEMENT

Sevilla a trecut cu mari emoții de CFR Cluj în 16-imile de finală ale Europa League. Au fost două meciuri încheiate la egalitate, 1-1 și 0-0, însă ibericii au profitat de regula golului marcat în deplasare. După meciul de pe ”Ramon Sanchez-Pizjuan”, o nouă prestație dezamăgitoare a andaluzilor, fanii s-au dezlănțuit în mediul online cu critici la adresa echipei lui Lopetegui.

Fanii Sevillei își desființează echipa după calificarea chinuită cu CFR Cluj

FC Sevilla și CFR Cluj au încheiat la egalitate și manșa tur din 16-imile Europa League. După 1-1 în ”Gruia”, în Spania s-a înregistrat un scor alb, însă ibericii au tremurat pe final, atunci când VAR-ul i-a salvat de la eliminare după reușita lui Păun.

ADVERTISEMENT

Fanii trupei lui Julen Lopetegui au digerat cu greu o nouă prestație dezamăgitoare a favoriților și au fost extrem de duri în reacții față de favoriți.

VAR – CFR Cluj 1-0! Regula golului marcat în deplasare trebuie schimbată. Nu învingem în două meciuri și ne calificăm mai departe. Total nemeritat”, a scris un fan al Sevillei.

ADVERTISEMENT

Un altul continuă pe ideea faptului că ibericii au fost salvați de VAR: ”Îmi pare foarte rău pentru CFR Cluj. Norocul Sevillei este că există arbitrajul video”.

Suporterii nu s-au ferit de cuvintele grele la adresa jucătorilor Sevillei și a antrenorului Julen Lopetegui.

ADVERTISEMENT

”Rușine să vă fie! Rușine arbitrului. CFR Cluj merita calificarea. Am arătat ca o echipă mică”, și-a strigat nemulțumirea alt fan.

”Evoluție teribil se slabă. Mă așteptam la mai mult după victoria cu Getafe. De ce suferim atât de mult pe propriul teren în acest sezon?”, a încheiat postarea un susținător al gazdelor.

ADVERTISEMENT

Iată alte reacții de nemulțumire ale fanilor Sevillei:

  • ”Lamentabil și dezastruos joc”
  • ”Lopetegui trebuie să plece imediat!”
  • ”Jucători și antrenor fără personalitate”
  • ”Ce glumă de echipă a ajuns Sevilla”
  • ”Ca de obicei, o echipă spaniolă e salvată de arbitraj” 

Sevilla, emoții pentru calificare cu CFR Cluj

CFR Cluj a fost la un pas de optimile de finală ale Europa League, după ce a remizat în deplasare, scor 0-0, cu FC Sevilla. În tur, la Cluj, cele două echipe au terminat la egalitate, scor 1-1, iar spaniolii merg mai departe datorită golul marcat în deplasare.

Cu trei minute înainte de final, ardelenii au avut un gol anulat cu VAR, pentru un henț comis de Lacina Traore. În minutele de prelungire, Mihai Bordeianu a fost eliminat după ce a văzut al doilea cartonaș galben pentru o ținere.

ADVERTISEMENT