Sport

Fanii slovaci, încrezători înaintea meciului decisiv cu România: „Vom câștiga cu 3-0“. Video

Fanii slovaci sunt foarte încrezători înaintea meciului decisiv pe care îl vor disputa împotriva echipei naționale a României, oferind pronosticuri cu victorii la zero.
Fanii slovaci increzatori inaintea meciului decisiv cu Romania Vom castiga cu 30 Video
Fanii slovaci, extrem de încrezători înaintea meciului cu România / FANATIK
ADVERTISEMENT

EURO se apropie de finalul fazei grupelor, iar unele echipe deja au aflat dacă pleacă sau continuă în turneu. Echipa națională trebuie să obțină minimum un punct din meciul cu Slovacia, totul pentru a fi siguri de optimi.

Fanii slovaci, încrezători în propria echipă

Trimișii FANATIK au intervievat mai mulți fani slovaci, care au prefațat meciul cu mare încredere. Fanii echipei naționale a Slovaciei cred că naționala lor e capabilă să administreze un scor mare României.

ADVERTISEMENT

„Vom câștiga. Noi vom câștiga. Echipa României este bună, dar noi suntem mai buni. Sperăm (n.r. că va fi o atmosferă frumoasă). Vom ajunge cel puțin în sferturi de finală. Vom da de Slovenia, apoi mai vedem“, a spus un duo slovac, tată-fiu.

De asemenea, un grup de patru slovaci au oferit doar scoruri la zero pentru echipa lor națională. Unul dintre fani l-a lăudat pe Nicolae Stanciu, pe care și-l amintește din perioada sa în Cehia: „Slovacia va câștiga cu 3-0. Jucători foarte buni, Stanciu care a fost la Sparta Praga“.

ADVERTISEMENT

Un alt fan slovac l-a lăudat pe Drăgușin: „Va fi un meci greu, dar sper că vom câștiga cu 1-0. Vrem să câștigăm, nu vrem să întâlnim Anglia sau Franța, locul 1 e obiectivul nostru, deci vrem victoria. Drăgușin e foarte bun, dar cred că avem o echipă mai bună per-total“.

„2-0 pentru Slovacia. România e bună, dar astăzi va pierde. Trebuie să câștigăm“, a mai spus un fan slovac, întrebat care sunt calitățile echipei naționale, dar și care va fi scorul final al partidei cu Slovacia.

ADVERTISEMENT

Anumiți fani slovaci cred că rezultatul de egalitate e bun, dar nu e o variantă prea sigură pentru cele două naționale: „Egalul e bun, dar e periculos pentru ambele echipe. E o întrebare foarte dificilă, vom vedea pe parcursul meciului“.

Pe cine va înfrunta România în optimi

Echipa națională, dacă se va califica în optimile turneului, poate da de nume mari sau adversari accesibili. Dacă „tricolorii“ vor câștiga grupa, atunci se vor duela cu Slovenia, fiind cel mai accesibil adversar.

ADVERTISEMENT

În același timp, două dueluri șoc se pot profila dacă România nu termină pe prima poziție. În cazul în care vom termina pe doi, adversarul va fi Franța, iar dacă vom termina pe trei, adversarul va fi Spania.

„BATEM CU 3-0!”. Pronosticuri uluitoare la meciul Romania - Slovacia de la Euro 2024

ADVERTISEMENT