Fanii Spaniei au votat jucătorii care merită să meargă la Mondial! Surprize mari

Ionut Neamţu    Tibi Demeter   
in Fotbal international
29/03/2018, 17:56
Fanii Spaniei au votat jucătorii care merită să meargă la Mondial! Surprize mari GALERIE FOTO

Marca a organizat un sondaj prin care suporterii Spaniei îşi puteau alege 23 de jucători pe care să-i selecteze pentru Campionatul Mondial din 2018. Fanii iberici au avut alegeri surprinzătoare şi au lăsat în afara lotului cel mai scump atacant spaniol transferat vreodată. VEZI CUM ARATĂ LOTUL FANILOR ÎN GALERIA FOTO

Alvaro Morata nu a fost selectat de către cei peste 120.000 de fani care au votat pe site-ul spaniol, în timp ce colegul său de la echipa de club, Marcos Alonso, a fost ales printre cei 23 de jucători care să meargă la turneul final.

Real Madrid ar avea mai mulţi jucători convocaţi la Mondial decât Barcelona, dacă s-ar ţine cont de alegerile fanilor

Ibericii îi vor la Campionatul Mondial pe Marco Asensio, Nacho sau Lucas Vazquez, cu toţii fotbalişti la Real Madrid, pe lângă deja obişnuiţii Isco, Sergio Ramos sau Dani Carvajal. Madrilenii ar avea astfel şase jucători la întrecerea din Rusia, în timp ce marea rivală ar trimite doar cinci: Jordi Alba, Pique, Sergi Roberto, Sergio Busquets şi Andres Iniesta. Rodrigo şi Iago Aspas sunt marile surprize printre alegerile fanilor, însă cei doi atacanţi au marcat în ultimele două amicale, iar acest lucru se pare că a influenţat decisiv alegerea fianilor.

Închide ×