Sport

Fanii Stelei au reacționat după anunțul că David Popovici a semnat cu marea rivală Dinamo. ”Ce putea Dinamo să ofere în plus?”

Fanii Clubului Sportiv al Armatei Steaua au luat foc la aflarea veștii că înotătorul David Popovici va evolua din această toamnă pentru CS Dinamo.
27.09.2021 | 23:13
Fanii Stelei au reactionat dupa anuntul ca David Popovici a semnat cu marea rivala Dinamo Ce putea Dinamo sa ofere in plus
ADVERTISEMENT

David Popovici este cel mai talentat înotător român, iar evoluțiile lui de la Campionatul European din Italia, dinaintea Jocurilor Olimpice de la Tokyo, au uimit întreaga lume.

Luni, oficialii CS Dinamo au dat marea lovitură anunțând transferul sportivului în vârstă de numai 17 ani, tocmai de la CSA Steaua.

ADVERTISEMENT

Reacția suporterilor steliști nu s-a lăsat așteptată

Fanii CSA Steaua s-au declarat consternați de lovitura pe care clubul pe care îl susțin au primit-o din partea marii rivale CS Dinamo.

”Pierdere enormă pentru Steaua! Cel mai talentat înotător român din noua generație, David Popovici (17 ani), a semnat cu Dinamo. 

ADVERTISEMENT

Ne întrebam oare ce putea Dinamo să ofere mai mult decât Steaua? Bazinul olimpic pe care Steaua, club cu campioană olimpică, nu este în stare să îl construiască?

  • 0 promovare performanțe sportive ale actualilor și foștilor campioni steliști;
  • 0 promovare și planuri pentru dezvoltarea infrastructurii;
  • 0 campanii de atragere sponsori și suporteri, mai ales la sporturile de echipă!
ADVERTISEMENT

Care este strategia pe termen mediu și lung? Tot punem aceste întrebări de peste 7 ani!!!”, a postat pe rețelele de socializare AS47 (Asociația Steliștilor 1947), o grupare non-profit care sprijină echipa de fotbal a Stelei.

David Popovici a făcut valuri, la propriu, la JO de la Tokyo

David Popovici a încheiat finala olimpică la 200 metri liber pe poziția a patra, la două sutimi de secundă de podium, cu un nou record mondial de juniori.

ADVERTISEMENT

La Tokyo, Popovici a mai bifat o finală, la 100 metri liber și a înotat și în cursa de 50 de metri liber, fără să se califice în ultimul act.

Anterior, la Campionatele Europene din Italia, David Popovici a câștigat titlul continental și a devenit cel mai rapid înotător al planetei în 2021 în proba de 100 m liber și deținătorul recordului mondial și european.

Performanța de la Foro Italico l-a apropiat pe David Popovici la doar 39 de sutimi de secundă de recordul mondial al probei de 100 metri liber (46,91) deținut de brazilianul César Cielo Filho, stabilit tot la Roma, pe 30 iulie 2009.

ADVERTISEMENT