Fotbal intern

Fanii Stelei îi provoacă pe “câini”. “Veniţi la Ziua porţilor deschise”!

Fanii "câinilor" sunt, în ultimele zile, sursă de inspiraţie pentru toţi glumeţii din fotbalul românesc, după episodul cu poarta buclucaşă de la meciul cu Viitorul de luni. Atunci,...
01.11.2017 | 18:38
Fanii Stelei ii provoaca pe caini Veniti la Ziua portilor deschise
ADVERTISEMENT

Fanii “câinilor” sunt, în ultimele zile, sursă de inspiraţie pentru toţi glumeţii din fotbalul românesc, după episodul cu poarta buclucaşă de la meciul cu Viitorul de luni. Atunci, dinamoviştii, dorind să ajungă la oficială pentru a se răfui cu cei din conducerea clubului, au forţat o poartă lovind-o cu mâinile şi picioarele, deşi aceasta se deschidea pe interior…

Şi Peluza Sud Steaua râde de “câini”, într-un mesaj postat pe pagina de Facebook: “În aceste momente grele, Peluza Sud doreşte să fie alături de eternii rivali şi să le ofere o mână de ajutor. Considerăm că nici cei mai mari duşmani nu merită să fie trataţi aşa cum s-a întamplat acum două zile, pe stadionul cu pistă din Ştefan cel Mare, unde o poartă blestemată a stat în calea unei acţiuni ce se putea termina cu mii de like-uri în mediul virtual. Faptul că poarta a refuzat să cedeze în faţa celor 40 de câini, dintre cei 150 aflaţi pe stadion, ce alcătuiau o haită demnă de basme, nu ne face decât să ne întrebăm, pentru nu ştim a câta oară: ”Până când?”. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

ADVERTISEMENT

Fanii Stelei îi invită pe dinamovişti, sâmbătă, la un meci de rugby

Steliştii le-au făcut şi o invitaţie marilor rivali. “Pentru a da o palmă tuturor porţilor din lumea aceasta şi pentru a demonstra că spiritul ultras nu a murit, Peluza Sud doreşte să îi cheme pe toţi suporterii dinamovişti în Ghencea la meciul de rugby ce va avea loc sâmbătă. Pe această cale, dorim să îi asigurăm pe toţi cavalerii alb-roşii ai internetului, inclusiv pe acel plângăcios ce striga din răsputeri “Ajutor! Chemati poliţia!” şi care purta mândru eşarfa clubului Sporting Lisabona la un meci ce se desfăşura, după spusele surselor noastre, sub hastagul #doardinamobucureşti, că nicio poartă nu le va face rău, aşa cum s-a întamplat acum două seri.

Totuşi, în cazul nefericit în care o poartă se va îndrepta ameninţător către suporterii dinamovişti, aceştia trebuie să ştie că în jurul stadionului sunt disponibile o serie de tejghele unde se pot adăposti, acestea fiind la fel de confortabile ca cele folosite de aceştia în zone precum Piaţa Romană, Lizeanu sau Diham. Aşadar, sâmbătă asistăm cu toţii la ”Ziua porţilor deschise”. Vă aşteptăm în Ghencea”, se arată postarea Peluzei Sud.

ADVERTISEMENT