Sporturi

Fanii sunt impresionaţi la meciul Simona Halep – Ashleigh Barty de la WTA Madrid 2019! “Lovituri formidabile! E regina zgurii”

15.05.2019 | 13:55
Fanii sunt impresionati la meciul Simona Halep  Ashleigh Barty de la WTA Madrid 2019 Lovituri formidabile E regina zgurii

Fanii sunt impresionaţi de meciul Simona Halep – Ashleigh Barty de la WTA Madrid 2019. Simona Halep, locul 3 WTA, evoluează chiar acum în sferturile de finală ale competiţiei spaniole, patronată de Ion Ţiriac, Mutua Madrid Open 2019, de categorie Premier Mandatory, cu premii totale în valoare de 7,021,128 de dolari. Turneul organizat în Capitala Spaniei, la Caja Magica, se desfăşoară în perioada 4-11 mai.

Simona Halep şi-a impresionat suporterii încă de la începutul meciului cu Barty

Meciul dintre Simona Halep şi Ashleigh Barty a fost o partidă aşteptată de fanii sportului alb cu sufletul la gură, asta deoarece se ştia faptul că spectacolul nu are cum să lipsească. Cele două jucătoare au intrat pe arena principală de la Caja Magica, Manolo Santana, de la ora 13, ora României, iar nivelul de joc a fost ridicat încă de la primele puncte disputate pe zgura din Madrid.

Simona Halep a fost lăudată pe reţelele de socializare imediat ce partida a luat start. “Grozav tenis arătat la meciul dintre Barty şi Halep”, “Halep se simte atât de confortabil pe zgură, e incredibil”, “Acest meci va fi unul competitiv cu siguranţă, două luptătoare, două jucătoare aflate în cea mai bună formă, este grozav să urmăreşti asemenea lovituri, aşa viteză, tenacitate pe teren din partea amândurora”, “Un lucru este cert, Simona este regina zgurii”, “Halep arată bine acolo pe teren, Ash va realiza enorm dacă reuşeşte să-i ia Simonei un set”, “Urmăreşti un asemenea meci din pură plăcere, ce nu este de plăcut la Barty – Halep?”, au fost doar câteva dintre reacţiile apărute pe internet.

Fanii sunt impresionaţi de meciul Simona Halep – Ashleigh Barty de la WTA Madrid 2019

Simona Halep vrea titlul cu numărul 3 la Madrid

Simona Halep a disputat la Madrid trei finale, în 2014, 2016 şi 2017. La ultimele două ediţii amintite a şi cucerit marele trofeu. Românca în vârstă de 27 de ani a afirmat că se simte la Madrid ca acasă, iar al treilea titlu la competiţia patronată de Ion Ţiriac se întrevede tot mai clar la orizont.