Life

Fanii Survivor 2022, supăraţi după ce Vulturii au câştigat quiz-ul: “Se vede clar cine sunt favoriţii”

Fanii Survivor 2022 sunt supăraţi după ce Vulturii au câştigat quiz-ul și consideră că echipa lor este favorizată în emisiune. Au apărut mai multe mesaje ale internauților în mediul online.
09.05.2022 | 07:03
Fanii Survivor 2022 suparati dupa ce Vulturii au castigat quizul Se vede clar cine sunt favoritii
Fanii Survivor 2022 au reacționat după ce Vulturii au câștigat jocul de quiz. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Fanii Survivor România 2022 au reacționat după ce Vulturii au câștigat quiz-ul în ediția difuzată duminică, 8 mai. Pe rețelele sociale au apărut mai multe comentarii din partea telespectatorilor.

Fanii Survivor 2022, supăraţi după ce Vulturii au câştigat quiz-ul

După ce Tigrii au câștigat jocul pentru recompensă, la Survivor România 2022 s-a organizat și un joc de quiz, câștigat de Vulturi, de data aceasta. Fanii reality show-ului sunt de părere că aceștia din urmă sunt favorizați.

ADVERTISEMENT

Unii îl acuză pe prezentatorul show-ului, Daniel Pavel, că i-ar fi ajutat pe Vulturi să câștige quiz-ul, deși nu ar fi dat toate răspunsurile corecte.

Internauții au lăsat sute de mesaje acuzatoare la adresa producției emisiunii și sunt de părere că jocul de quiz de aseară a fost organizat special pentru cei din echipa Vulturilor, din moment ce Tigrii au câștigat recompensa, care a constat în zborul cu paramotorul și un picnic.

ADVERTISEMENT

“Când Tigrii au pierdut, nu s-a mai făcut Quiz! Au făcut acum ca să mănânce ăștia care se numesc Vulturi!”, “Se vede clar cine sunt favoriții! Ăsta-i Pro TV-ul!“, “Se vede că Domnul Dan ține cu Vulturii, de aceea i-a și ajutat pe unii din ei.” 

“Clar vizibil că îi protejează pe cei de la Vulturi. Dane, tu trebuie să fii imparțial”, “Bate la ochi să câștige numai Vulturii.”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți pe pagina de Facebook a emisiunii.

ADVERTISEMENT

“O întrebare, oare când au pierdut Tigrii, de ce nu s-a mai jucat quiz !? Când pierd vulturii de ce se joacă!? Poate eu am rămas în urmă și nu știu, și corectitudinea unde este in jocul de astăzi!?”, a scris cineva pe pagina de Instagram Survivor România.

Au mai rămas doar zece concurenți la Survivor 2022, câte cinci în fiecare echipă, după ce atleta Mari Fica a fost eliminată săptămâna trecută de la Tigri.

ADVERTISEMENT

În echipa Tigrilor au mai rămas Ștefania Ștefan, Ionuț Popa, Oana Ciocan, Alexandru Nedelcu și TJ Miles. De la Vulturi au rămas Elena Chiriac, Blaze, Alex Delea, Marian Drăgulescu și Doru Răduță.

ADVERTISEMENT