Life

Ce cred fanii Survivor România despre eliminarea lui Cătălin Zmărăndescu: “Urmează să plece CRBL şi Laura”

Ce cred fanii Survivor România după eliminarea lui Cătălin Zmărăndescu, în ediția de marți seară a reality show-ului. Plecarea luptătorului a fost un șoc pentru mulți.
23.03.2022 | 06:52
Ce cred fanii Survivor Romania despre eliminarea lui Catalin Zmarandescu Urmeaza sa plece CRBL si Laura
Cum au reacționat fanii după eliminarea lui Cătălin Zmărăndescu. Sursa foto: Capturi Pro TV
ADVERTISEMENT

Fanii Survivor România au reacționat după eliminarea lui Cătălin Zmărăndescu, nominalizat alături de TJ Miles și Mari Fica. Luptătorul a primit cele mai puține voturi din partea publicului, lucru care a luat pe toată lumea prin surprindere.

Ce cred fanii Survivor România despre eliminarea lui Cătălin Zmărăndescu

Pe rețelele sociale, telespectatorii au reacționat în număr mare. Mulți consideră că Zmărăndescu merita să părăsească competiția din cauza acceselor de furie pe care le-a avut de-a lungul celor două luni petrecute în tribul Faimoșilor.

ADVERTISEMENT

De asemenea, unii sunt de părere că CRBL și Laura Giuranu vor fi următorii Faimoși eliminați din competiție.

„L-au tras în jos accesele de furie, sper să-l urmeze antrenorul dansator compozitor prefăcut.”, „Da a plecat cine trebuie, a lăsat echipa liniștită.”, „Fericită! Bravo, s-a făcut dreptate! Așa îți trebuie atunci când ești plin de venin și ești egoist, nu placi publicului și ești eliminat.”

ADVERTISEMENT

„Acum urmează sa plece CRBL și Laura. Mă întreb daca Laura a realizat ca TJ este apreciat de public și o să încerce iar să se bage pe sub pielea lui …. Nu de alta, dar la cât de mult l-a jignit.”

„Bine că a plecat săracu, după cât a plâns după familie, credeam că vom asista la o tragedie!!  Noroc că cei 2 copii nu înțeleg comportamentul “de mare sportiv”, amenințările, jignirile și caracterul tăticului!!!”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de fani pe pagina de Facebook Survivor România.

ADVERTISEMENT

Cătălin Zmărăndescu, prima reacție după ce a aflat că părăsește competiția

În cadrul Consiliului de eliminare de marți seară, Daniel Pavel a rostit numele lui Cătălin Zmărăndescu, lucru care a fost un șoc pentru coechipierii săi.

Cu toate că a părăsit competiția, Zmărăndescu s-a declarat fericit că se întoarce acasă, la familia sa.

ADVERTISEMENT

„Asta este, mă întorc acasă la familia mea. De când a început competiția am fost eu și doar eu, nu m-am schimbat cu nimic, am rămas același om, doar că am devenit mult mai răbdător și mult mai înțelegător.

Dacă ar fi să mă rezum la un singur lucru, ar fi acela că indiferent de ce cred eu, e o experiență pe care nu o voi uita ușor, peste 20 de ani probabil îmi voi aduce aminte de ea și le voi povesti copiilor mei, de ce nu și nepoților.

Dacă am învățat un lucru e acela că prietenii se nasc în timp, în timp foarte mare și faptul că am încredere foarte mare în oameni e un defect, sper ca pe viitor să îmbunătățesc lucrul ăsta și să nu mai am încredere.”, a declarat Cătălin Zmărăndescu la Pro TV, după ce și-a auzit numele.

Sportivul a fost alegere de nominalizare a lui Marian Drăgulescu. Acesta din urmă a obținut imunitatea individuală în ediția de luni. Elena Chiriac a nominalizat-o pe Mari Fica, iar TJ Miles a fost nominalizat de toată echipa.

După această eliminare, în tribul Faimoșilor au mai rămas doar șase concurenți: CRBL, Laura Giurcanu, TJ Miles, Elena Chiriac, Marian Drăgulescu și Mari Fica.

ADVERTISEMENT