Life

Fanii Survivor, furioşi după ce Mihaela Stan l-a trimis din nou pe Relu în exil: “N-aveţi pic de inimă”

Mihaela Stan l-a trimis din nou pe Relu în exil, iar fanii Survivor România sunt furioși din acest motiv. Aceștia consideră că decizia concurentei nu a fost una corectă.
21.03.2022 | 09:53
Fanii Survivor furiosi dupa ce Mihaela Stan la trimis din nou pe Relu in exil Naveti pic de inima
Fanii Survivor, furioși după ce Relu a fost rimis din nou în exil. Sursa foto: Capturi Pro TV
ADVERTISEMENT

Fanii Survivor România sunt furioși după ce Relu Pănescu a fost trimis din nou în exil, de data aceasta de către Mihaela Stan. Internauții au lăsat sute de comentarii pe rețelele de socializare.

Fanii Survivor, furioşi după ce Mihaela Stan l-a trimis din nou pe Relu în exil

În ediția de duminică seară a reality show-ului de la Pro TV, Relu a fost trimis din nou în exil, Mihaela Stan fiind cea care i-a rostit numele. Noua concurentă din tribul Războinicilor este cea care a obținut cel mai bun timp în aducerea punctului, așa că a avut dreptul de a lua această decizie.

ADVERTISEMENT

Pe rețelele sociale, fanii Survivor România sunt revoltați de această decizie, considerând că nu este deloc una corectă. Relu a mai fost trimis în exil de două ori înainte.

Internauții consideră că Relu este nedreptățit și că sunt alți concurenți care ar fi trebuit să ajungă în exil. În plus, decizia Mihaelei este criticată intens de telespectatori, care sunt de părere că tânăra încearcă să fie acceptată cu orice preț în echipă.

ADVERTISEMENT

„Hai că e prea de tot”, „Sunteți deplasați deja, Războinicilor! Trimiteți aceiași oameni, n-aveți pic de inimă…”, „Sunt de o nesimțire mare”,  „Acești copii nu au nici un pic de respect pentru acest om!”

„Nu înțeleg cum emisiunea accepta așa ceva. Nu e corect că bietul om nu are șanse să joace de multe ori. Nu ar trebui sa permită acest lucru. Trebuie fiecare sa ajungă acolo. Nu distrugi un om și ceilalți râd pe seama lui. Să le fie rușine. E foarte urât din partea lor.”

ADVERTISEMENT

„Normal ar fi să meargă direct în exil persoanele cu cel mai slab punctaj de la fiecare echipă!”, „Ar trebui să meargă toți concurenții, nu contează dacă este fata sau băiat. Exilul este pentru toți, nu numai pentru Relu.”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți pe pagina de Facebook a emisiunii.

Relu Pănescu și TJ Miles, trimiși în exil

Din tribul Faimoșilor, TJ Miles este concurentul trimis în exil, după ce Cătălin Zmărăndescu a obținut cel mai bun timp. Cu toate acestea, tânărul nu a luat personal nominalizarea fostului luptător și este optimist.

ADVERTISEMENT

„Nu o iau personal, ăsta este jocul, sunt pregătit pentru orice, mă duc în Exil cu capul sus și sper să câștigăm imunitatea.”, a transmis TJ Miles.

Relu Pănescu nu a făcut prea multe comentarii, fiind conștient de faptul că Mihaela este nouă în echipă și că nu s-a familiarizat cu coechipierii sau cu jocurile.

„Așa cum a spus ea, este de o săptămână venită, nu s-a familiarizat cu noi, cu jocurile, cu traseele. O să am timp să mă gândesc la asta în perioada de exil. Eu sunt un perfecționist în totalitate, nu pierd niciun cuvânt, niciun gest, nicio grimasă.”, a fost reacția lui Relu.

ADVERTISEMENT