Life

Fanii Survivor România 2022 au răbufnit. Faimoșii, făcuți praf după scandalul cu Blaze de la Războinici

Fanii Survivor România 2022 au răbufnit pe rețelele sociale după scandalul Faimoșilor cu Războinicul Blaze, care s-ar fi lăsat cu bătaie dacă n s-ar fi intervenit la timp.
19.01.2022 | 09:05
Fanii Survivor Romania 2022 au rabufnit Faimosii facuti praf dupa scandalul cu Blaze de la Razboinici
Fanii Survivor România 2022 au criticat dur echipa Faimoșilor. Sursa foto: Captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Fanii Survivor România 2022 au criticat dur echipa Faimoșilor după scandalul cu Blaze. Războinicul a avut o reacție necontrolată de fericire după ce a adus punctul final echipei sale, la jocul pentru recompensă, jignindu-l pe TJ Miles.

După această reacție a pornit un scandal de proporții între cele două echipe. Blaze i-ar fi înjurat pe cei din echipa roșie, iar Cătălin Zmărăndescu a sărit la bătaie, fiind oprit de colegii săi.

ADVERTISEMENT

Roxana Ciuhulescu și Andreea Tonciu au sărit în apărarea colegului lor, însă l-au împiedicat din a se bate cu Războinicul.

Fanii Survivor România 2022 au răbufnit, după conflictul dintre Faimoși și Blaze

Internauții au răbufnit pe rețelele de socializare și i-au criticat dur pe cei din echipa Faimoșilor. Aceștia sunt de părere că, deși Blaze a exagerat, cei din echipa roșie nu ar fi trebuit să sară la bătaie.

ADVERTISEMENT

“Și Blaze a exagerat cu celebrarea lui, clar, dar ce au făcut unii Faimoși (s-au repezit să îl pocnească pe Blaze) a fost prea de tot. Cu asta am spus tot! ”, a scris cineva.

Un alt telespectator a atras atenția asupra faptului că Zmărăndescu l-a amenințat pe Blaze, iar CRBL este “un îmbârligător”.

ADVERTISEMENT

“Zmărăndescu cu …’ne întâlnim pe stradă după…’ !! A sunat a amenințare !!!?…&CRBL( Fleasca ) un îmbârligător.”, a mai adăugat un fan al emisiunii de la Pro TV.

Fanii show-ului sunt de părere că sunt mulți concurenți slabi în echipa Faimoșilor.

“Deocamdată faimoșii atât pot, să se certe și să jignească!! Slabă echipă./ Urâtă echipa așa-zișilor faimoși. Zero barat.”, au fost alte două comentarii pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

De unde a izbucnit scandalul dintre cele două echipe

Totul a pornit după ce Blaze a adus punctul câștigător pentru echipa sa și a avut o reacție necontrolată de fericire. Acesta ar fi spus ceva jignitor la adresa lui TJ Miles, iar Cătălin Zmărăndescu a sărit la bătaie, oprit la timp de colegii săi.

“Cred că îl omorai dacă te duceai în el”, i-a spus Roxana Ciuhulescu fostului luptător MMA.

“Vorbeam cu echipa mea, nu mă refeream la voi, băieți.”, le-a spus Blaze adversarilor.

“Nu au bun simț și respect. Nu merită! Lasă-i în pace, Cătă!”, a intervenit și Robert Niță.

Daniel Pavel a ținut să le spună concurenților că violența nu este permisă la Survivor România. De data aceasta au primit doar un avertisment, dar data viitoare vor suporta consecințele.

“Violența nu este permisă sub nicio formă aici. Fără violență de orice fel. Pentru că este prima dată când trecem prin această situație, luați asta ca pe un avertisment. Următoarea dată nu va rămâne fără consecințe.”, a spus Daniel Pavel după conflict.

ADVERTISEMENT