Life

Fanii Survivor România, revoltați după ce Dan Ursa a câștigat marele premiu: “S-a târât pe traseu/ Rușine, Pro TV!”

Fanii Survivor România sunt revoltați după ce Dan Ursa a câștigat marele premiu. Mulți consideră că acesta nu a meritat victoria.
25.05.2023 | 00:43
Fanii Survivor Romania revoltati dupa ce Dan Ursa a castigat marele premiu Sa tarat pe traseu Rusine Pro TV
Fanii Survivor România sunt revoltați după victoria lui Dan Ursa. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Victoria lui Dan Ursa la Survivor România 2023 nu a fost apreciată de toți fanii emisiunii de la Pro TV, iar unii dintre ei chiar au fost revoltați. Pentru mulți, Andrei Krișan ar fi trebuit să fie marele câștigător.

Fanii Survivor România sunt revoltați după victoria lui Dan Ursa. Ce au scris pe rețelele sociale

Dan Ursa a câștigat trofeul Survivor România 2023 și marele premiu de 100.000 de euro, însă nu toți fanii s-au bucurat de rezultat. Andrei Krișan a câștogat cele mai multe probe la ultimul joc din acest sezon, iar telespectatorii consideră că el ar fi trebuit să câștige.

ADVERTISEMENT

În ultimul joc din finala Survivor, Andrei Krișan a câștigat prima și cea de-a treia etapă. Tânărul s-a calificat direct în finală, la a doua sesiune a votului publicului.

La ultima etapă a jocului, acesta l-a învins pe Dan Ursa, care a intrat la votul publicului, alături de Carmen Grebenișan. Creatoarea de conținut a fost eliminată. Astfel, finala s-a dat între Ursa și Krișan.

ADVERTISEMENT

Fanii reality show-ului au lăsat mai multe comentarii negative pe rețelele sociale. Mulți au spus că Dan Ursa a fost lent pe traseu și că nu ar fi meritat să câștige.

“În finală s-a târât pe traseu, mai avea puțin și își dădea sufletul și tot el câștigă… Nu este drept… Andrei, tu ești de fapt câștigătorul Survivor pentru mulți de acasă!”, “Specific românesc, un supraviețuitor care la final mai avea un pic și leșina!”, au scris utilizatorii pe paginile de Facebook și Instagram ale emisiunii.

ADVERTISEMENT

Unii telespectatori au spus că nu se vor mai uita la următorul sezon și că sistemul prin care este desemnat câștigătorul nu este corect. Aceștia consideră că nu doar votul publicului ar trebui să decid cine pune mâna pe trofeu.

“Krișan merita 100% !!!”, “Adiós, Survivor!!!! Nu mă mai uit niciodată la voi!”, “Foarte dezamăgitor, eu personal nu mă mai uit la următorul sezon”, “Finala trebuia jucată pe traseu! Nu e corect așa”, “Rușine, câștigătorul e Krișan!”, au mai scris internauții.

ADVERTISEMENT

“Nu cred că e scor demn de locul 1”

La ultima etapă a jocului din finală, Andrei Krișan l-a învins pe Dan Ursa la toate duelurile. Fanii nu cred că acesta din urmă era demn de locul 1, chiar dacă a luptat din greu pe traseu.

“Ieși 1 din 3 la 2 jocuri …si după ‘marele public’ decide să stai jos. Un format dezamăgitor…. felicitări lui Ursa dar nu cred că e suficient ca dacă ești grăsuț și slăbești ești supraviețuitorul suprem … totuși 4-0 nu cred că e scor demn de locul 1.”

“Nu este corect, rușine Pro TV, Andrei este câștigător, a jucat impecabil”, “Oribil. Nu trebuia sa câștige el. Nu am putut vota”, “Ăsta era să-și dea duhul pe traseu și totuși el a câștigat…vai si amar”, mai sunt alte comentarii lăsate de utilizatori.

Pe de altă parte, sunt și mulți internauți care au considerat că Dan Ursa a meritat pe deplin trofeul. Fostul Războinic a fost printre cei mai buni concurenți, având și cea mai mare eficiență pe traseu. Mulți l-au apreciat atât din punct de vedere sportiv, cât și social.

ADVERTISEMENT