Life

Fanii Survivor, scandalizați după eliminarea lui Marian Drăgulescu: “A plecat un campion. Ies oamenii buni, rămân cei slabi”

Plecarea lui Marian Drăgulescu din competiția sportivă Survivor România i-a făcut pe internauți să reacționeze în social media. Oamenii s-au arătat deranjați de eliminarea fostului gimnast.
24.05.2022 | 10:23
Fanii Survivor scandalizati dupa eliminarea lui Marian Dragulescu A plecat un campion Ies oamenii buni raman cei slabi
Mesajele de la internauți după plecarea lui Marian Drăgulescu. S-au enervat enorm. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cunoscutul sportiv a primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor, care ulterior și-au exprimat părerea după plecarea sa din concursul din Republica Dominicană. Fanii reality show-ului au lăsat numeroase comentarii.

Mesajele de la internauți după plecarea lui Marian Drăgulescu. S-au enervat enorm

Fanii de la Survivor România nu s-au bucurat deloc când a fost eliminat Marian Drăgulescu. Vedeta, care este multiplu medaliat olimpic și mondial, a ieșit din competiție așa cum a intrat: cu capul sus, demn un sportiv important.

ADVERTISEMENT

„O ieșire în stil de campion. Demn, cu zâmbetul pe buze și cu un sfat pentru fiecare din cei rămași. Singurul Faimos în adevăratul sens al cuvântului”, „Deja mă enervez, cred că competiția asta e aranjată”.

„Aranjamentele producătorului, ies cei mai buni”, „A pierdut la votul publicului, dar este campion la bun simț, educație, omenie. Mă înclin cu respect în fața oamenilor din categoria Marian Drăgulescu!”.

ADVERTISEMENT

„Europa a votat o țară să câștige Eurovision chiar dacă nu avea cea mai bună piesă, în semn de susținere și de apreciere. România nu a votat un gimnast care a scris istorie în semn de respect și recunoștință pentru acele dăți în care a pus țara asta pe podium la atâtea competiții de top. 

Dar de pe altă parte înțeleg, cum să voteze o țară de maneliști inculți un geniu al sportului pe care l-a practicat”, „A plecat un campion. Ies oamenii buni, rămân cei slabi”, sunt o parte din mesajele lăsate de fani pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT

Elena, marea câștigătoare de la Survivor România 2022?

Internauții nu înțeleg care este motivul pentru care Elena rămâne în competiția sportivă Survivor România. Unii sunt de părere că tânăra sportivă are mare șanse să câștige premiul cel mare pus la dispoziție de producători.

În aceeași notă, oamenii consideră că fosta concurentă de la Ferma. Orășeni vs. Săteni poate pune mâna pe trofeu pentru că tatăl ei lucrează în trustul din Pache Protopopescu.

ADVERTISEMENT

„Elena va câștiga! Taică-su e ceva pe la Pro TV”, este unul dintre comentariile fanilor de pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT