ADVERTISEMENT
Sporturi

Fanii tenisului, entuziasmaţi de duelul Halep – Buzărnescu: “E un meci epic”

Autor: Razvan Nicolae | 03.07.2019 | 18:23
Fanii tenisului, entuziasmaţi de duelul Halep - Buzărnescu:
Fanii tenisului, entuziasmaţi de duelul Halep - Buzărnescu (sursă foto: hepta.ro)

Fanii tenisului din întreaga lume sunt entuziasmaţi de duelul dintre Simona Halep şi Mihaela Buzărnescu. Partida de pe terenul 2 din complexul “All England bv, Lawn Tennis and Croquet Club” i-a atras pe suporteri, iar comentariile de pe Twitter din timpul meciului au fost de-a dreptul fabuloase.

ADVERTISEMENT

Fanii tenisului, entuziasmaţi de duelul Halep – Buzărnescu: “E un roller coaster al emoţiilor”

Fanii tenisului au fost entuzismaţi de meciul Simona Halep – Mihaela Buzărnescu. Ajuns în set decisiv, duelul 100% românesc nu a fost urmărit cu sufletul la gură doar în România. În aceste condiţii, iubitorii tenisului au luat cu asalt cunoscuta reţea de socializare, unde au analizat partida din turul 2 de la Wimbledon 2019.

Halep – Buzărnescu este un roller coaster al emoţiilor”, “Păcat de cei care au ratat meciul, este unul epic”, “E un vis devenit realitate, meciul Halep – Buzărnescu este de top”, “Meciul ăsta trebuie retransmis, merită revăzut”, “Superb meci, ambele jucătoare lovesc cu putere şi nu se menajează” sau “Halep nu este la nivelul ei cel mai înalt, dar loviturile sunt incredibile”, au comenatat fanii tenisului pe Twitter.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!