Simona Halep

Fanii tenisului, extaziaţi de meciul Simona Halep-Serena Williams: “Asta a fost finala de la Australian Open”

21.01.2019 | 12:28
Fanii tenisului extaziati de meciul Simona HalepSerena Williams Asta a fost finala de la Australian Open

Fanii tenisului din întreaga lume au fost extaziaţi de meciul Simona Halep – Serena Williams. Românca a fost învinsă de jucătoarea de tenis de 37 de ani, scor 1-6, 6-4, 4-6, însă prestaţia celor două sportive nu a fost trecută neobservată.  Vezi aici toate ştirile despre Simona Halep – Serena Williams, LIVE BLOG imagini si informatii în timp real despre marele meci de la Melbourne!

“Incredibil meciul dintre Simona Halep şi Serena Williams. Calitatea tenisului a fost fenomenală”, “Mă simt ca şi cum mă uit la finala Australian Open. Serena vs. Halep, wow!”, “Este umitor! A fost un tenis incredibil”, “Meciul dintre cele două a fost ieşit din comun. A fost finala de la Australian Open” sau “Într-un meci de acest gen, orice greşeală este capitală”, au fost câteva dintre reacţiile fanilor pe Twitter,

Fanii tenisului, extaziaţi de meciul Simona Halep-Serena Williams. Românca a fost criticată

Fanii tenisului au fost extaziaţi de meciul Simona Halep – Serena Williams, însă românca a fost criticată că a pierdut în faţa jucătoarei de tenis de 37 de ani. “Numărul 1 a fost învinsă de o jucătoare de 37 de ani, ieşită din formă şi care tocmai a născut” sau “Simona a câştigat vreun punct în acest meci? Regina Serena a dominat totul”, au fost câteva dintre comentariile fanilor de le Twitter.

Fanii tenisului extaziaţi de meciul Simona Halep-Serena Williams. Ce au scris fanii pe Twitter
Fanii tenisului extaziaţi de meciul Simona Halep-Serena Williams. Ce au scris fanii pe Twitter

La finalul meciului, Serena Williams a vorbit despre prestaţia ei din meciul cu Simona Halep şi a declarat că s-a văzut că a jucat împotriva numărului 1 mondial. “A fost extrem de intens, puncte incredibile, dar pentru asta jucăm tenis şi asta îmi place. Am jucat cu numărul 1 mondial şi asta s-a văzut, a trebuit să joc la cel mai înalt nivel din viaţa mea, ştiam că pot. Am avut un moment mai greu în setul decisiv şi aşa l-am depăşit, jucând la cel mai înalt nivel. Dar mă cunoaşteţi deja, eu sunt o luptătoare şi nu renunţ niciodată”, a declarat Serena Williams la finalul meciului din turul patru de la Australian Open.