Life

Fanii trupei A.S.I.A. au de ce se bucura. Mariana Ionescu Căpitănescu și Anca Neacșu, duet de excepție

19.09.2020 | 22:19
Fanii trupei ASIA au de ce se bucura Mariana Ionescu Capitanescu si Anca Neacsu duet de exceptie
ADVERTISEMENT

Interpreta de muzică populară, Mariana Ionescu Căpitănescu și fosta componentă a trupei A.S.I.A., Anca Neacșu, au făcut un duet de senzație în direct, la Antena 1.

Cele două artiste au interpretat celebra piesă ,,Sună periculos” a trupei A.S.I.A., care a cucerit topurile la începutul anilor 2000. Timp de câteva minute, cântărețele ne-au proiectat în trecut, iar noi ne-am amintit cu plăcere de vremurile apuse.

ADVERTISEMENT

Deși este pentru prima dată când cele două colaborează, Mariana Ionescu și Anca Neacșu au făcut o echipă pe cinste, pe care publicul speră, cu siguranță, să o revadă.

Mariana Ionescu Căpitănescu și Anca Neacșu au interpretat unul dintre cele mai celebre hit-uri ale anilor 2000

Mariana Ionescu Căpitănescu și Anca Neacșu au acceptat cu zâmbetul pe buze provocarea ,,Acces Direct” și au interpretat una dintre renumitele piese ale trupei A.S.I.A. Cele două nume mari ale industriei muzicale românești s-au unit și au oferit admiratorilor un spectacol fără egal.

ADVERTISEMENT

Deși nimeni nu s-ar fi așteptat la o astfel de colaborare, fanii au fost încântați să le vadă pe cele două artiste împreună, iar acestea au făcut un show inedit. Vezi video aici.

Dacă pentru Anca Neacșu, această experiență nu a reprezentat o noutate, interpreta de muzică populară, Mariana Ionescu Căpitănescu, și-a ieșit din zona de confort și a fost nevoită să schimbe stilul muzical care i-a adus faima. Totuși, accentele folclorice și-au făcut simțită prezența.

ADVERTISEMENT

”Nu pot să îmi abandonez total stilul de folcloristă, dar lumea o să fie acum surprinsă. Nu mă gândeam niciodată că voi cânta melodia asta, pe care o ascultam mereu în mașină”, a mărturisit Mariana Ionescu Căpitănescu cu emoție în glas.

”Data viitoare o să cânt eu populară”, a spus Anca Neacșu, care a dat de înțeles că s-ar bucura să repete o astfel de experiență.

ADVERTISEMENT