Fotbal intern

VIDEO. Aşa ceva nu s-a mai văzut până acum! Galeria lui “U”, concert cu instrumentiştii Academiei de Muzică din Cluj!

Fanii celor de la Universitatea Cluj,e chipă ce activează în liga a treia a susţinut sâmbătă seară un concert împreună cu instrumentişti de la Academia de Muzică din Cluj, alături de care...
01.10.2017 | 10:09
VIDEO Asa ceva nu sa mai vazut pana acum Galeria lui U concert cu instrumentistii Academiei de Muzica din Cluj

Fanii celor de la Universitatea Cluj,e chipă ce activează în liga a treia a susţinut sâmbătă seară un concert împreună cu instrumentişti de la Academia de Muzică din Cluj, alături de care a interpretat cântecele cu care îşi încurajează echipa preferată.

Concertul suporterilor ”şepcilor roşii” a avut loc în faţa Universităţii Babeş-Bolyai, fiind, potrivit organizatorilor, un eveniment unic. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

”Este un moment pe care l-am judecat şi l-am întors pe toate feţele şi am ajuns la concluzia că este unic, un spectacol în care o orchestră simfonică profesionistă să cânte alături de galeria Universităţii Cluj, cântecele Universităţii Cluj. Este un eveniment care probabil va rămâne unul de referinţă. (…) ‘U’ Cluj este unicul club din istoria României care şi-a păstrat numele şi identitatea de-a lungul a aproape 100 de ani”, a declarat cronicarul sportiv clujean Ovidiu Blag.

”Este un eveniment ce se adaugă suitei de proiecte derulate de Scena Urbană în scopul de a reda spatiul oraşului către comunitate, de a-l transforma şi redefini drept acel spaţiu care aparţine tuturor, de a pune în valoare acele trăiri care ne aduc împreună, ne definesc ca şi comunitate şi ne ancorează în timp şi spaţiu. Vrem să scoatem cântecele Universităţii din stadion şi să le aducem în stradă, în spaţiul public. Ştim ce înseamnă Universitatea Cluj pentru oraş şi intenţia noastră este de a reconstrui legături între oameni prin aceste superbe cântece ale galeriei. Indiferent de vârstă sau profesie, clujenii se întâlnesc deseori pe stadion, în săli de sport sau în faţa ecranelor pentru a susţine sportivii Universităţii Cluj.

Ne dorim ca, în seara zilei de 30 septembrie, să ne întâlnim, prin cântec, cu acele energii care ne unesc de aproape o sută de ani în faţa sportului”, a spus şi Daniela Maier, coordonator Scena Urbană şi vicepreşedintele Ordinul Arhitecţilor din România- Filiala Transilvania.

Tags: