Fotbal intern

Fanii Universității Craiova au început să-i huiduie pe jucători. Au fost supărați pentru că oltenii nu au jucat bine cu Voluntari în prima repriză

14.12.2019 | 21:28
Fanii Universitatii Craiova au inceput sai huiduie pe jucatori Au fost suparati pentru ca oltenii nu au jucat bine cu Voluntari in prima repriza
ADVERTISEMENT

Fanii Universității Craiova au început să-i huiduie pe jucători, după ce în prima repriză a meciului cu FC Voluntari, elevii lui Victor Pițurcă nu au reușit să înscrie, iar jocul prestat nu se ridică la nivelul la care vor să fie oltenii.

Fanii Universității Craiova i-au huiduit pe jucători

Jucătorii Universității Craiova au avut un singur șut pe poartă în primele 45 de minute, iar FC Voluntari, ultima clasată, a avut mai multe ocazii importante pe care le-a ratat.

ADVERTISEMENT

Pe fondul jocului slab al propriei echipe, în condițiile în care joacă împotriva ultimei clasate din campionat, fanii olteni au început să-și huiduie și fluiere jucătorii, care nu s-au descurcat prea bine în partidă.

Golul lui Voluntari a accentuat starea de nervozitate

Oltenii au mers din rău în mai rău și au primit gl de la FC Voluntari. Imediat după golul primit, suporterii Craiovei au început să-și huiduie și mai mult jucătorii, fiind dezamăgiți de felul în care au abordat partida cu ultima clasată.

ADVERTISEMENT

FC Voluntari nu a mai câștigat un meci de la partida cu FCSB din startul campionatului și speră să reușească o minune pe „Ion Oblemenco”.

Starea de nervozitate s-a resimțit și la nivelul staff-ului Craiovei și anume, Victor Pițurcă s-a supărat pe un jurnalist când a fost întrebat de o „depresie”: „Mai ții minte ce întrebare i-ai pus lui Craioveanu? Uiți de la mână până la gură, hai să-ți amintesc eu. L-ai întrebat dacă am ieșit eu din depresie”.

ADVERTISEMENT

„Eu nu sufăr de depresie, m-am referit la o depresie fotbalistică, când jucătorii noștri în a doua repriză au avut o scădere de formă. Eu nu intru în depresie că sunt puternic, am câștigat și eu o Ligă a Campionilor”, a continuat Victor Pițurcă.

„Nu suntem în negocieri cu nimeni, dar nu vreau să rămân cu același lot. Vreau jucători, eu am fost adus aici să câștig titlul nu să mă bat la locurile 4-5. Dacă era Koljic apt, sigur am fi avut cu 5-6 puncte mai mult”, a încheiat antrenorul oltenilor.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova : 2.05 este cota pentru victoria gazdelor. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT