Sport

Fanii Universității Craiova au răbufnit la meciul cu Botoșani. Ce i-au strigat lui Mihai Rotaru

Fanii Craiovei nu mai suportă situația de la echipă și au răbufnit la finalul meciului cu Botoșani. Aceștia l-au luat la țintă pe Mihai Rotaru, patronul clubului.
02.08.2021 | 14:12
Fanii Universității Craiova au răbufnit la meciul cu Botoșani. Ce i-au strigat lui Mihai Rotaru
Fanii Universității Craiova au răbufnit la meciul cu Botoșani. Ce i-au strigat lui Mihai Rotaru
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova nu regăsește deloc în acest început de campionat. Oltenii au ajuns la a doua înfrângere consecutivă în campionat, iar fanii își strigă nemulțumirea. Dacă după meciul din Conference League ținta au fost jucătorii echipei, acum ultrașii l-au luat la rost pe patronul clubului.

La fel ca suporterii echipei, Mihai Rotaru nu este deloc mulțumit de ceea ce vede la echipa sa. De asemenea, „prietenul” Laurențiu Reghecampf a anunțat că mai trebuie aduși jucători pentru ca Știința să-și revină.

ADVERTISEMENT

Fanii Universității Craiova l-au luat la țintă pe Mihai Rotaru după meciul cu Botoșani: „Bagă bani, Rotarule”

Laurențiu Reghecampf nu are parte de un început bun de mandat la Universitatea Craiova. La revenirea în Liga 1, „Reghe” nu a putut să îi conducă pe „alb-albaștrii” către victorie. După ce a condus cu 1-0, Știința a primit două goluri în trei minute în repriza secundă și a pierdut partida.

Chiar dacă a fost o temperatură foarte ridicată la ora jocului, Universitatea a fost încurajată de câteva mii de spectatori, dar și aceștia au plecat nemulțumiți de la stadion. În prima repriză, vocile oamenilor din Peluza Nord nu au fost auzite, aceștia au protestat, iar peluza a fost goală pe primul inel.

ADVERTISEMENT
suporteri craiova
Ultrașii Craiovei, protest față de evoluțiile echipei

Ultrașii au coborât pentru a cânta în partea a doua a meciului, dar nu au pus pe gard bannerele brigăzilor. La final, grupul de fani din peluză a rămas pe loc și a început să-l ia la țintă pe patronul Mihai Rotaru. „Ole, ole, ole, ole, bagă bani, Rotarule,” a fost scandarea favorită.

Patronul clubului are loja foarte aproape de Peluza Nord a stadionului „Ion Oblemenco” și chiar a stat pe loc în momentul în care fanii l-au luat la țintă. Mulți fani îi cer socoteală lui Rotaru pentru faptul că a încasat mulți bani pe jucătorii pe care i-a vândut, iar investițiile în alți fotbaliști nu au fost pe măsură.

mihai rotaru
Mihai Rotaru, vizibil afectat de ceea ce a văzut în teren

Suporterii au făcut scandal după meciul din Conference League. Laurențiu Reghecampf: „Mai avem nevoie de anumite întăriri”

Perioada neagră prin care trece Universitatea Craiova a început încă de la înfrângerea din turul disputei cu Laci din Conference League. De altfel, după eliminarea rușinoasă din turul doi preliminar al cupelor europene, suporterii au oprit autocarul echipei. De asemenea, mai mulți fani au mers la baza de pregătire pentru a sta de vorbă cu jucătorii.

ADVERTISEMENT

 „Avem mulți jucători cu calitate, dar probabil o să avem niște discuții, vedem ce vom putea face în anumite poziții, pentru că mai avem nevoie de anumite întăriri.

Toată lumea e de acord cu întăririle, în special patronul, dar nu se pot face peste noapte. Nu știu despre discuția cu Andrei Vlad. Am spus că Andrei e un portar de valoare, e interesant pentru orice echipă.

Am vorbit cu Vînă, mi-a spus exact ce a făcut, a făcut toată pregătirea, dar n-am avut emoții cu el. Mai are și el de muncă, trebuie să se integreze,” a declarat Laurențiu Reghecampf după eșecul cu FC Botoșani din etapa a treia a Ligii 1.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FC Voluntari: 2,25 este cota pentru “ambele echipe marchează”. Vezi aici toate cotele!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE