Fotbal intern

Fanii Universităţii Craiova se pregătesc pentru meciul cu FCSB. “Să fim 5.000!” Cât costă un bilet

19.03.2019 | 14:41
Fanii Universitatii Craiova se pregatesc pentru meciul cu FCSB Sa fim 5000 Cat costa un bilet

Partida dintre FCSB şi Universitatea Craiova se joacă în etapa a 3-a din play-off-ul Ligii 1 Betano, duminică, 31 martie, de la ora 20.30, pe Arena Naţională, iar fanii echipei pregătite de Devis Mangia se pregătesc pentru marele derby.

Fanii Universităţii Craiova se pregătesc pentru meciul cu FCSB

“Peluza Nord organizează deplasarea la FCSB de duminică, 31.03.19, ora 20.30. Deplasarea costă 30 de lei şi se face cu autocare şi/sau microbuze în funcţie de cerere. Din informaţiile noastre biletele o să coste 10 lei, o să fie disponibile în Craiova încă de săptămâna asta. O să avem iarăşi la dispoziţie întregaa peluză, depinzând doar de noi să o umplem. Înscrierile încep joi de la ora 21.00 la Hotel Lido.

În sezonul regulat am fost 3.747 (cifra oficială). Avem încredere că putem depăşi lejer acest număr. Să fim măcar 5.000 pentru 5! Cu cât vă înscrieţi mai repede cu atât ne este mai uşor să gestionăm organizarea deplasării. Locul se rezervă doar în momentul achitării transportului“, apare pe contul de Facebook a fanilor de la “Peluza Nord Craiova”.

Fază de joc din meciul FCSB – U Craiova 3-2

FCSB s-a impus în ultimul duel cu U Craiova

Înaintea meciului din etapa a 3-a a play-off-ului Ligii 1 Betano, Universitatea Craiova se află pe poziţia a 2-a, cu 29 de puncte, iar vicecampioana României este pe 3, cu 28 de puncte. Ultimul meci dintre cele două grupări a avut loc pe 24 februarie, pe Arena Naţională, iar grupare antrenată de Mihai Teja a câştigat cu scorul de 3-2.

Meciul dintre FCSB şi Universitatea Craiova are loc pe Arena Naţională, duminică, 31 martie, de la ora 20.30, iar partida o să fie transmisă de Telekom Sport, Look TV şi Digi Sport. Toate fazele importante vor fi LIVE VIDEO pe FANATIK.