Sport

Fanii Universității Craiova, show pirotehnic înaintea returului cu Zorya Luhansk. Video exclusiv

Universitatea Craiova se pregătește de confruntarea cu Zorya Luhansk. Fanii „alb-albaștrilor” i-au încurajat pe jucători înaintea partidei de pe stadionul „Ion Oblemenco”.
10.08.2022 | 23:06
Fanii Universitatii Craiova show pirotehnic inaintea returului cu Zorya Luhansk Video exclusiv
Fanii Universității Craiova, show pirotehnic înaintea returului cu Zorya Luhansk. Video exclusiv
ADVERTISEMENT

Suporterii din Bănie speră ca Universitatea Craiova să obțină calificarea în play-off-ul Conference League, cu Mirel Rădoi pe banca tehnică. Partida retur cu Zorya Luhansk este programată joi, de la ora 20:30, pe stadionul „Ion Oblemenco”.

Fanii Universității Craiova îi încurajează pe jucători înaintea returului cu Zorya Luhansk

În deplasarea din Polonia, Universitatea Craiova a pierdut cu 0-1 în fața celor de la Zorya Luhansk. Oltenii speră să întoarcă scorul și să obțină calificarea în play-off-ul Conference League pe stadionul „Ion Oblemenco”, la debutul lui Mirel Rădoi la formația din Bănie.

ADVERTISEMENT

Jucătorii antrenați de Mirel Rădoi au efectuat antrenamentul oficial înaintea partidei cu Zorya Luhansk, miercuri, de la ora 19:30. Aceștia au fost așteptați de suporterii Universității Craiova la ieșirea de pe stadionul „Ion Oblemenco”.

Fanii „juveților” au creat o atmosferă incendiară pentru jucătorii din lotul „Științei”, cărora le-a transmis mesajul: „Demonstrați că aveți valoare/ Mâine vrem calificare”. Fanii Universității Craiova au aprins mai multe torțe și fumigene.

ADVERTISEMENT

Pentru Universitatea Craiova va fi ultima partidă disputată pe „Ion Oblemenco”, deoarece pe stadionul din Bănie se va organiza festivalul de muzică „IntenCity”. FANATIK a anunțat în exclusivitate că oltenii au reușit să amâne predarea arenei cu o zi, pentru a juca împotriva formației din Ucraina.

Mirel Rădoi, optimist înaintea confruntării cu Zorya Luhansk: „Egalăm balanța pentru că jucăm acasă”

Antrenorul Universității Craiova consideră că elevii săi pot întoarce scorul împotriva celor de la Zorya Luhansk. Fostul selecționer a declarat că jucătorii „alb-albaștrilor” sunt pregătiți pentru confruntarea cu ucrainenii și au moralul ridicat după victoria cu 2-0 împotriva lui FC U Craiova 1948.

ADVERTISEMENT

„Rezultatul nu a fost pe placul nostru, dar cred că mâine seară lucrurile se vor schimba. Nu putem îmbunătăți mari lucruri, vom încerca din ideile pe care le avem, să le transpunem echipei. Băieții sunt pregătiți, încrezători, mai ales după victoria din ultima etapă de campionat”, a spus tehnicianul oltenilor.

„Nu intru în multe detalii cu Nistor, pentru că le-am spune adversarilor ce avem de gând să facem. În mare, am idee despre primul 11, dar decizia o luăm abia mâine după masa de prânz. Egalăm balanța pentru că jucăm acasă, echipa vine după o victorie în campionat și băieții vor să demonstreze că meciul tur a fost un accident”, a mai spus Mirel Rădoi.

ADVERTISEMENT

Pentru Zorya Luhansk, manșa tur din turul trei din preliminariile Conference League cu Universitatea Craiova a fost primul meci oficial din 2022. Mirel Rădoi a declarat că formația din Ucraina va avea evoluții mult mai bune, după ce jucătorii vor juca mai multe partide.

„Zorya cu cât va avea mai multe meciuri în picioare, cu atât va arăta mai bine. Evident, o echipă nu poate să stea 90 de minute doar în apărare sau doar în atac”, a mărturisit Mirel Rădoi înaintea confruntării cu Zorya Luhansk.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Zorya Lugansk: 1,88 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT