Sport

Fanii Universităţii Craiova vor asista la primul duel european după trei ani. Câte bilete s-au vândut pentru returul cu Vllaznia

Universitatea Craiova va disputa primul meci european cu spectatori în tribune după trei ani. Oltenii o înfruntă pe Vllaznia în manșa secundă din turul 2 preliminar al Conference League.
28.07.2022 | 17:50
Fanii Universitatii Craiova vor asista la primul duel european dupa trei ani Cate bilete sau vandut pentru returul cu Vllaznia
Fanii Universității Craiova revin în tribunele stadionului ”Ion Oblemenco” la un meci din cupele europene, după trei ani. © FOTO:Remus Badea/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii Universității Craiova. După trei ani aceștia își vor putea urmări favoriții din tribune, la returul cu Vllaznia, din Conference League.

Stadionul ”Ion Oblemenco” își redeschide porțile pentru un duel european

Universitatea Craiova este o prezență constantă în competițiile continentale intercluburi, dar fanii nu și-au mai văzut favoriții pe viu tocmai din 1 august 2019.

ADVERTISEMENT

O suspendare dictată de UEFA, pentru o petardă aruncată pe suprafața de joc în returul cu Honved Budapesta din turul 2 preliminar al Ligii Europa, i-a văduvit pe olteni de sprijinul suporterilor pentru două partide.

Deși au trecut de gruparea din Ungaria, în vara anului 2019 alb-albaștrii au fost susținuți la partida cu AEK Atena din turul 3 preliminar al competiției continentale amintite doar de copii ca urmare a interdicției dictate de forul european.

ADVERTISEMENT

A urmat blocada impusă de autoritățile sanitare ca urmare a declanșării pandemiei de coronavirus, astfel că în 2020 meciurile din tururile preliminare din competițiile continentale intercluburi s-au disputat în manșă unică, iar U Craiova a jucat în deplasare cu Lokomotiv Tibilisi.

Ultimul meci cu porțile închise a fost cel de anul trecut, cu FK Laci, când trupa din Bănie a fost eliminată surprinzător. Astfel, la aproape trei ani distanță tribunele vor fi repopulate de pătimașii fani ai Universității Craiova, în această seară, la returul cu Vllaznia.

ADVERTISEMENT

7.000 de fani sunt așteptați pe ”Ion Oblemenco” la meciul cu Vllaznia

Deși Universitatea Craiova are un culoar favorabil spre grupele Conference League, fanii din Bănie nu s-au înghesuit să cumpere bilete pentru returul cu Vllaznia.

Remiza din Albania 1-1, începutul neconvingător în noua ediție a SuperLigii, dar și problemele cu care se confruntă antrenorul Laszlo Balint care i-a exclus din lot pe Dan Nistor și Ionuț Vână, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, i-au determinat pe suporteri să protesteze în felul lor față de echipa favorită.

ADVERTISEMENT
Fani Universitatea Craiova

Cu trei ore înaintea duelului la capătul căruia Universitatea poate face un pas important spre calificarea în grupele competiției continentale intercluburi, aproximativ 7.000 de tichete au fost vândute de organizatori.

Meciul Universitatea Craiova – Vllaznia se joacă de la ora 20:30 și va putea fi urmărit în format live text pe FANATIK.ro.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Vllaznia: 1,24 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT