Life

Fanii vor fi dezamăgiți. Ce se va întâmpla cu filmările serialului VLAD, de la ProTV

26.05.2020 | 22:29
Fanii vor fi dezamagiti Ce se va intampla cu filmarile serialului VLAD de la ProTV
ADVERTISEMENT

Veste proastă pentru fanii serialului VLAD, difuzat la ProTV. Filmările nu au fost reluate încă, deși, inițial, producătorii au anunțat că vor începe după data de 15 mai, când se vor mai relaxa măsurile impuse de autorități.

Când se vor relua filmările serialului VLAD. Fanii vor fi dezamăgiți

Sezonul 3 al serialului VLAD, unul dintre cele mai urmărite producții de la ProTV, conține 13 episoade, dar, odată instalată stărea de urgență pe 15 martie, filmările s-au oprit pe o perioadă nelimitată.

ADVERTISEMENT

Producătorii serialului au anunțat, inițial, că se vor relua filmările după data de 15 mai, când măsurile impuse de autorități aveau să se mai relaxeze. Dar pentru că încetarea stării de urgență a dus la intrarea în starea de alertă pentru 30 de zile, filmările sunt în continuare în pauză.

Așa că, fanii mai au de așteptat până își vor putea vedea, din nou, actorii preferați pe micile ecrane.

ADVERTISEMENT

Serialul VLAD, lider de audiență

Primul episod din VLAD  a fost lider de audiență. Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, VLAD a înregistrat 9.7 puncte de rating şi 24.0% share, faţă de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 7.1 puncte de rating şi 17.5% share

Serialul spune povestea lui Adrian (Anghel Damian) / Vlad (Adrian Nartea), cel care a fost închis pe nedrept în urma înscenării unui jaf. Cei care l-au trădat sunt chiar prietenii lui, Ștefan Dragomir (Andrei Aradits) și Leonard Cazacu (Emilian Oprea).
După câteva experiențe traumatizante, acesta primește șansa la o nouă viață, îndrumat fiind de Cezar (Bebe Cotimanis), poreclit „Inginerul”. Olimpia Melinte joacă rolul Elizei, singura mare dragoste a lui Vlad, care l-a trădat atunci când acesta a fost închis.
În sezonul 3 se schimbă lucrurile. Apar personaje noi care tulbură apele, printre care și Tudor Chirilă, care a apărut deja într-un prim episod.

ADVERTISEMENT
Tags: