ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Vor schimbarea numelui Cluj Arena. Se aşteaptă propuneri

Suporterii lui U Cluj consideră numele celui mai mare stadion al oraşului, Cluj Arena, ca fiind prea generalist. Astfel, după o serie de polemici începută încă de la "botezul" construcţiei,...
Autor: George Nistor | 04.12.2013 | 10:28
Vor schimbarea numelui Cluj Arena. Se aşteaptă propuneri

Suporterii lui U Cluj consideră numele celui mai mare stadion al oraşului, Cluj Arena, ca fiind prea generalist. Astfel, după o serie de polemici începută încă de la “botezul” construcţiei, doleanţele fanilor au fost ascultate şi de preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, care este dispus să facă o schimbare în acest sens, anunţă ştiridesport.ro.

ADVERTISEMENT

Dacă suporterii Universităţii speră, la unison, ca numele să poarte numele legendei clubului, Mircea Luca, oficialii lui CFR Cluj sunt gata să combată acest lucru, considerînd că nu este normal ca numele să fie dat de doar o parte a populaţiei Clujului, şi au făcut o propunere surprinzătoare în urmă cu un an, pe care şi-o menţin: “Am făcut o propunere şi cred că este o propunere serioasă: ca stadionului Cluj Arena ar trebui să îi spună stadionul Ioan Andone pentru cele două trofee cîştigate acolo. Niciun alt antrenor nu a mai făcut aşa o performanţă în Cluj ca şi Ioan Andone. A fost antrenor şi la U Cluj şi la noi şi chiar propun serios pentru Consiliul Judeţean, daca au bun simţ măcar acum, pentru că pînă acum nu au avut, să facă acest lucru. Dacă sunt bărbaţi!” a spus Iuliu Mureşan, conform sursei citate.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!