Fotbal intern

Fanul lui CFR Cluj care a primit medalie și tricou de campion. Gestul care a trecut neobservat, dar care te va emoționa până la lacrimi! FOTO EXCLUSIV

19.05.2019 | 10:33
Fanul lui CFR Cluj care a primit medalie și tricou de campion. Tânărul a pozat mândru cu noile comori ale sale

La finalul partidei cu Craiova, ardelenii și-au adjudecat matematic titlul în Liga 1 Betano. Imediat, pe gazon au dat năvala mii de suporteri, care au sărbătorit alături de idolii lor succesul. Printre aceștia s-au strecurat, timid, un bărbat cu fiul său, imobilizat în scaun cu rotile. Ei au ajuns la vestiare unde au avut parte de o surpriză pe care nu o vor uita toată viața. Fanul lui CFR Cluj care a primit medalie și tricou de campion te va impresiona cu bucuria lui totală. Imaginile sunt emoționante.

Fanul lui CFR Cluj care a primit medalie și tricou de campion. Nu îi venea să creadă că este real

Fericirea a fost mare în Gruia după ce echipa antrenată de Dan Petrescu a câștigat al 5-lea titlu din istoria clubului vișiniu. Fluierul de final în victoria 1-0 cu Craiova a declanșat fiesta în Ardeal, iar suporterii nu au mai rezistat în tribune. Mii de oameni au invadat gazonul, iar organizatorii au avut mari bătăi de cap din acest motiv, premierea fotbaliștilor și a oficialilor de la CFR Cluj fiind întârziată din acest motiv.

Fotbaliștii au sărbătorit pe gazon, împreună cu rudele lor și cu suporterii, după care s-au retras rând pe rând spre vestiare. Acolo, fie s-au fotografiat cu trofeul cucerit, fie s-au oprit pentru a dialoga cu reprezentanții mass-media. În această aglomerație și-a făcut apariția, aproape fără să fie simțit de cineva din jur, un fan special al CFR Cluj. Este vorba despre un tânăr imobilizat în scaun cu rotile, care era însoțit de părintele său. Cei doi au așteptat în fața vestiarului gazdelor și i-au felicitat rând pe rând pe Culio, Țucudean, Omrani și restul eroilor ceferiști. Marea surpriză pentru fan avea să vină când nu se mai aștepta: oficialii au avut grijă ca el să primească o medalie și un tricou de campion al României! A fost singurul suporter care a primit un astfel de dar prețios, fotbaliștii preferând să păstreze ei sau rudele lor amintirile succesului din sezonul 2018/2019. FANATIK a fotografiat momentul impresionant, în care bucuria de pe chipul fanului vorbește de la sine despre emoția sa. (Vezi mai multe fotografii înduioșătoare în Galeria Foto)

Suporter CFR Cluj
Tânărul susținător al ardelenilor, în momentul în care a primit medalia de campion

Alin Minteuan, un ceferist sufletist

Prezența tânărului nu a fost trecută cu vederea de jucătorii celor de la CFR Cluj. Aceștia au primit felicitările de la fan, dar nu au zăbovit prea mult alături de acesta, grăbindu-se spre vestiare. Fotbaliștii lui Dan Petrescu și familiile acestora aveau pregătită petrecerea de titlu, desfășurată la restaurantul Da Vinci, unde mâncarea delicioasă și băuturile fine au fost din belșug.

Cel care i-a acordat o atenție deosebită suporterului și tatălui său a fost Alin Minteuan. Antrenorul, care a pregătit CFR Cluj între mandatele lui Toni Conceicao și Dan Petrescu, s-a luminat la față când l-a văzut și l-a îmbrățișat câteva zeci de secunde pe tânăr. Apoi, vizibil emoționat, l-a sărutat pe obraji și i-a strigat: “Și tu ești campion! Vezi? Și tu ești campion, nu doar noi”. Un ceferist sufletist.

5 titluri de campioană are CFR Cluj în palmares

Tags: