News

Fără alegeri pe 6 decembrie! O altă formațiune politică solicită suspendarea scrutinului

19.11.2020 | 19:00
Fără alegeri pe 6 decembrie! O altă formațiune politică solicită suspendarea scrutinului
Un alt partid solicită amânarea alegerilor parlamentare din acest an. Sursa foto - facebook
ADVERTISEMENT

Fără alegeri pe 6 decembrie! Acesta este mesajul pe care l-a transmis fosta candidată la alegerile prezidențiale, Ramona Ioana Bruynseels. Umanista consideră că actuala clasă politică este depășită de pandemia de coronavirus și solicită amânarea parlamentarelor. 

Mai mult de atât, Bruynseels nu a ezitat și l-a acuzat în termeni duri pe actualul șef de stat. În viziunea umanistei, Iohannis nu ține cont de sănătatea și viața oamenilor.

„Calculele politice ale președintelui Klaus Iohannis nu țin cont de sănătatea și de viața oamenilor!10 269 de noi cazuri Covid azi în România!

ADVERTISEMENT

Fără alegeri parlamentare pe 6 decembrie!

Domnule Iohannis, așa se văd efectele măsurilor luate de Guvernul Orban? Se pare că nu mai reușim să ținem deloc în frâu pandemia, iar autoritățile nu doresc să recunoască acest lucru.

În aceste condiții, vă ambiționați totuși să avem alegeri pe 6 decembrie, oare este justificat? Chiar nu vă pasă de oameni?”, au postat pe o rețea de socializare cei de la PPUSL.

ADVERTISEMENT

În același timp, Dragoș Frumosu, lider PPU-SL și candidat pentru Senatul României, a transmis și el un mesaj dur către clasa politică din România.

ADVERTISEMENT

A făcut-o la puține momente după tragedia de la Secția ATI a Spitalului Județean din Piatra Neamț, tragedie în care și-au pierdut viața mai mulți oameno.

Într-o scrisoare deschisă, postată pe contul personal de Facebook, Frumosu se întreabă, retoric, ”de câte victime nevinovate mai este nevoie pentru a ne trezi, pentru a nu ne mai lăsa minţiţi de politicienii care timp de 30 de ani nu au făcut altceva decât să distrugă, zi de zi, România?”.

ADVERTISEMENT

La asentimentul opiniei publice din țară, liderul PPU (social-liberal) constată că, deși a trecut o jumătate de deceniu de la drama de la Colectiv, clasa politică nu a învățat absolut nimic.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri