Fotbal intern

„Fără griji și fără bani!” Cum s-au distrat jucătorii Astrei înainte de meciul cu CFR Cluj. Foto

01.04.2019 | 19:48
Claudiu Belu nu a mai apucat partida de paintball, alături de colegii săi

Astra Giurgiu a pierdut la limită primul dintre cele două jocuri consecutive pe care le vor disputa împotriva celor de la CFR Cluj. Giurgiuvenii au suferit un eșec la limită, în Gruia, scor 0-1, după un gol marcat de Bordeianu. Acum elevii lui Costel Enache se pregătesc pentru manșa tur din semifinalele Cupei României. Problemele financiare care i-au făcut pe giurgiuveni să protesteze au rămas în continuare la Astra, după ce oficialii giurgiuveni au plătit o singură lună.  Cu toate acestea, astralii și-au făcut timp să se relaxeze înaintea meciului din Gruia.

Cum s-au distrat jucătorii Astrei, înainte de meciul cu CFR Cluj

Cei de la Astra Giurgiu au preferat să rămână în Cluj-Napoca, pentru a evita deplasările lungi între Giurgiu și Cluj. Astfel, astralii au avut mai mult timp liber la dispoziție și au decis să îl ocupe la o partidă de paintball, după cum arată pozele postate de aceștia pe rețelele de socializare.

Totuși, din poză lipsește fundașul dreapta Claudiu Belu. Jucătorul care a fost titular contra celor de la CFR Cluj a fost dat afară de conducere după ce a protestat la adresa oficialilor astrali, care au întârziat cu plata salariilor.  „Nu s-au terminat problemele, în 15 zile facem iar 3 luni. Când o să avem banii la zi atunci vor fi gata problemele. Da, vom face iar protest dacă ajungem la 3 luni. E greu să nu iei banii de pe luna decembrie, imaginează-ți cum e să iei o dată la 3 luni. E greu să te întreții, să ajuți familia, asta e situația”, spunea Belu după meciul de sâmbătă.

Jucătorii de la Astra Giurgiu se relaxează înaintea meciului de Cupă cu CFR Cluj

Claudiu Belu a ratat poza cu colegii de la Astra

Claudiu Belu și-a reziliat de comun acordul cu clubul, a doua zi după meci:  „În contradicție cu acestă înțelegere, jucătorul Claudiu Belu a avut un punct de vedere diferit de cel al colegilor și ținând cont de situația sa contractuală, astăzi cele două părți, clubul și jucătorul au decis rezilierea amiabilă a angajamentului care expira la finele actualului sezon.  Acesta are astfel posibilitatea să se pregătească alături de clubul cu care a anunțat deja că are un angajament valabil din vară”, au explicat giurgiuvenii, într-un comunicat de presă.

În timp ce îi era reziliat contractual, Claudiu Belu era în oraș, chiar în Cluj, alături de trei dintre foștii săi colegi, Azdren Llullaku, Denis Alibec și Neluț Roșu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri