Fanatik Show

VIDEO/„Nu vreau să fiu lipsit de modestie, dar, fără mine, nu mai era derby acum”

Problemele pe care Dinamo le-a avut în ultimii ani au fost detaliate de Ionuţ Negoiţă la FANATIK SHOW, iar patronul roş-albilor crede că, probabil fără sprijinul său, derby-ul de duminică nu...
11.08.2013 | 14:20
VIDEONu vreau sa fiu lipsit de modestie dar fara mine nu mai era derby acum
ADVERTISEMENT

Problemele pe care Dinamo le-a avut în ultimii ani au fost detaliate de Ionuţ Negoiţă la FANATIK SHOW, iar patronul roş-albilor crede că, probabil fără sprijinul său, derby-ul de duminică nu s-ar mai fi jucat pentru că dinamoviştii nu ar mai fi primit licenţa.

„Dinamo avea probleme mai mari decît ale Rapidului şi de mai mult timp. Am intervenit la un moment care era limita limitelor. Vedem Rapidul, este un exemplu care spune totul. Dinamo era probabil mai rău. Dacă aţi auzit declaraţia domnului Duru, a spus că eram cel mai degradat club din punct de vedere financiar şi a fost salvat printr-o infuzie mare de capital în ultimul moment. Nu am spus-o eu, a spus-o un oficial FRF. Nu vreau să fiu lipsit de modestie, dar nu puteam să las Dinamo în acel moment, vedeam clubul intrînd în insolvenţă. Noi şi Steaua nu am retrogradat niciodată şi chiar dacă unii luaseră deja în calcul să bage clubul în insolvenţă, eu nu am conceput acest lucru şi am considerat că e cazul să intervin. Nu a fost şi nici nu este o misiune uşoară, am preluat o responsabilitate mare. I-am scăpat pe alţii, chiar dacă nu-s foarte recunoscători. Foarte probabil nu am fi avut derby acum, nu văd cum am fi avut. Era extrem de trist. Chiar dacă e o rivală a noastră, este o mare pierdere că Rapid nu mai este în Liga 1. Cred că dacă şi Dinamo ajungea acolo, Liga 1 nu mai avea farmec nici pe jumătate”, a explicat Negoiţă situaţia clubului pe care îl conduce.

ADVERTISEMENT

 

VEZI VIDEO: