ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Negoiţă, lăudat de un fost actionar: “Clubul încă mai există datorită lui”

Fost acţionar al "cîinilor", Vladimir Cohn a vorbit în termeni elogiativi despre implicarea lui Ionuţ Negoiţă la Dinamo....
Autor: Roxana Brănişteanu | 14.08.2013 | 11:34
Negoiţă, lăudat de un fost actionar: “Clubul încă mai există datorită lui”

Fost acţionar al “cîinilor”, Vladimir Cohn a vorbit în termeni elogiativi despre implicarea lui Ionuţ Negoiţă la Dinamo.

ADVERTISEMENT

“Sumele pe care Negoiţă le-a promis la Dinamo au reuşit să menţină clubul în viaţă. Clubul încă mai există datorită lui. Primul pas de a readuce clubul pe linia pe care a fost, este reconstrucţia, vedem pe viitor ce se va întîmpla. Dacă a preluat clubul acesta jefuit sau nu, asta e între el şi foştii acţionari. Cît despre Mulţescu, acesta va rezista la Dinamo atîta timp cît vor dori domnii Negoiţă şi Anghelache”, a spus omul de afaceri la sport.ro.

Cohn a vorbit şi despre evoluţia mai puţin reuşită a lui Cosmin Matei în derby. “Cred că Matei a fost speriat de Latovlevici în meciul cu Steaua, a fost timorat în faţa acestuia. Nu cred că el a fost cel mai slab de pe teren. Criticile antrenorului au fost obiective, nu doar o dorinţă de a-l demoraliza”, a adăugat fostul acţionar.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!