Foto. Fără români la Mondial! Haţegan nu a prins lista FIFA

Tibi Demeter   
in Stiri sportive
29/03/2018, 18:38
Foto. Fără români la Mondial! Haţegan nu a prins lista FIFA GALERIE FOTO

După ce echipa naţională a României şi Mircea Lucescu, cu selecţionaţa Turciei, au ratat calificarea la Campionatul Mondial din 2018, Ovidiu Haţegan, cel mai bine cotat arbitru român, a fost lăsat şi el în afara listei de către FIFA. VEZI LISTA FIFA ÎN GALERIA FOTO

Ovidiu Haţegan nu se află printre cei  36 de arbitri (10 din Europa) care vor arbitra la turneul final din 2018, dar centralul din Arad mai speră să fie ales de pe lista lărgită.  Centralul din Arad a fost delegat la mai multe partide din Champions League în ultimii ani, precum şi la Campionatul European din 2016, dar nu a reuşit să îi convingă pe şefii FIFA.

Haţegan plăteşte pentru greşeala de la baraj

Centralul român a greşit grav în partida tur din barajul pentru Mondial dintre Irlanda de Nord şi Elveţia, după ce a acordat greşit un penalty pentru elveţieni care s-a dovedit decisiv în economia “dublei”.  România va mai avea de aşteptat astfel cel puţin patru ani pentru ca un român să conducă la centru un meci la un Campionat Mondial, ultimul fiind Ioan Ignat, cel care a arbitrat la turneul final din Mexic, 1986.

Ştirea MOMENTULUI

La 16 ani după moartea lui Cristi Neamțu, Șuleap rupe tăcerea: “Este drama vieții mele”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×