Sporturi

Fără Simona Halep, România nu mai umple Polivalenta de la Cluj: 3200 de bilete nevândute cu doar cinci zile rămase până la meciul cu Rusia din FED Cup

02.02.2020 | 11:12
Fara Simona Halep Romania nu mai umple Polivalenta de la Cluj 3200 de bilete nevandute cu doar cinci zile ramase pana la meciul cu Rusia din FED Cup
ADVERTISEMENT

Echipa României de FED Cup, în frunte cu Simona Halep, este obișnuită să joace cu sala plină la Cluj-Napoca.

De altfel, acesta este și motivul pentru care oficialii FRT aleg mereu Sala Polivalentă din Cluj-Napoca pentru meciurile importante: fanii reușesc performanța să cumpere toate biletele în timp record și promit mereu o atmosferă electrizantă.

ADVERTISEMENT

Record negativ în așteptarea meciului de FED Cup cu Rusia

Situația s-a schimbat cu 180 de grade înainte de meciul cu Rusia, pentru că entuziasmul fanilor a ținut puțin, până în momentul în care s-a aflat că Simona Halep nu va participa în duelul dintre România și Rusia.

„Simona Halep mi-a transmis că nu va juca în FED Cup pentru că vrea să fie aptă pentru Jocurile Olimpice”, a transmis Ion Țiriac, apropiat al Simonei Halep.

ADVERTISEMENT

Mai mult, majoritatea jucătoarelor cu ștaif din lotul României au zis „pas” din diferite motive. Irina Begu, Sorana Cârstea, Monica Niculescu, Mihaela Buzărnescu nu vor reprezenta România în duelul cu Rusia.

În schimb, vor evolua Ana Bogdan (98 WTA), Irina Bara (160 WTA), Gabriela Ruse (183 WTA), Raluca Olaru (48 WTA – dublu) și Jaqueline Cristian (209 WTA). O formulă de start neatractivă în ochii fanilor clujeni, care nu se mai calcă în picioare pentru bilete, cum ar fi făcut-o în trecut.

ADVERTISEMENT

În schimb, Rusia vine la Cluj cu patru jucătoare din top 60 WTA: Ekaterina Alexandrova (28 WTA), Anastasia Pavlyunchekova (30 WTA), Veronika Kudermetova (40 WTA), Svetlana Kuznetova (53 WTA) și Anna Kalinskaya (109 WTA).

3200 de bilete nevândute, cu cinci zile rămase până la meci

Biletele pentru România – Rusia pot fi cumpărate atât online, pe diferite site-uri, cât și în zeci de locații din Cluj-Napoca. Chiar și așa, peste 3.200 de bilete sunt momentan disponibile și pot fi achiziționate cu prețuri între 75 de lei și 130 de lei pe zi. De menționat că biletele se vând separat pentru fiecare zi competițională.

ADVERTISEMENT

Meciul de FED Cup dintre România și Rusia va avea loc în 7 și 8 februarie, iar câștigătoarea se va califica la turneul final al FED Cup din Ungaria.

  • 10.000 de locuri e capacitatea Sălii Polivalente din Cluj-Napoca
  • 3.200 de bilete au rămas nevândute până în acest moment
  • 100.000 de euro a investit Primăria Cluj-Napoca în organizarea meciului

 

ADVERTISEMENT