Un conducător din fotbalul românesc, condamnat la opt ani de închisoare

Mirela Apostol   
in Fotbal intern
04/04/2018, 20:22
Un conducător din fotbalul românesc, condamnat la opt ani de închisoare

Farid Khallaf, unul dintre oamenii care finanţează Foresta Suceava, a primit o condamnare dură într-un dosar în care a fost găsit vinovat pentru nereguli în raport cu actele de la Autoritatea Vamală.

Farid Khallaf a preluat-o pe Foresta în septembrie 2017, alături de oamenii de afaceri moldoveni Ion Lozovan şi Gheorghe Negură, cei care au achitat datoriile de 200 000 de euro pe care Foresta le avea la ANAF. Cei trei oameni de afaceri s-au certat ulterior, iar clubul a ajuns să aibă din nou datorii, de 150 000 de lei, la Fisc.

Unul dintre finanţatori, mă refer la domnul Ion Lozovan, a luat decizia de a nu mai sprijini echipa înca din luna noiembrie 2017, iar această decizie se datorează unui conflict cu domnul Farid Khallaf, care, pe lângă faptul că a avut o atitudine neprofesionistă, îi lipseşte cu desăvârşire şi latura umană. Conflictul a apărut în momentul în care domnul Khallaf i-a interzis accesul domnului Lozovan la tot ceea ce se întamplă în cadrul clubului. Aici mă refer strict din punct de vedere sportiv. De acolo lucrurile au exacerbat, existând inclusiv ame­nin­ţări din partea domnului Khallaf la adresa mea şi a domnului Lozovan”, spune Mihai Ungurian, fostul vicepreşedinte al clubului, pentru obiectiv de Suceava.

Închide ×