Life

Farse și păcăleli de 1 aprilie 2023. Cele mai tari glume pe care să le faci prietenilor și familiei

Farse de 1 aprilie. O listă de glume pentru prieteni, iubite și familie. Cum poți să-i faci să râdă de Ziua Păcălelilor.
01.04.2023 | 00:33
Farse si pacaleli de 1 aprilie 2023 Cele mai tari glume pe care sa le faci prietenilor si familiei
Ce farse poți face de 1 aprilie 2023. Sursa foto: pixabay
ADVERTISEMENT

Începutul lunii aprilie este unul așteptat de multă lume, deoarece este cunoscut drept ”Ziua păcălelilor”. De 1 aprilie îi puteți surprinde pe cei dragi prin farse și glume, ce le-ar putea rămâne întipărite în minte pentru tot restul vieții.

Glume și farse de 1 aprilie pentru prieteni și familie

Nu toți din jurul tău ar putea agrea glumele sau farsele pe care o să le faci de 1 aprilie, astfel că acestea trebuie alese cu grijă, pentru a nu deranja. Iată în rândurile următoare o listă ce ți-ar putea fi de mare folos, dacă vrei să stârnești amuzamentul prietenilor sau membrilor familiei.

ADVERTISEMENT

Dacă vei merge la cumpărături de 1 aprilie, lipește-i amicului tău, pe spate, o bandă antifurt. Atunci când acesta va încerca să iasă din magazin, automat se va declanșa alarma și se va speria. Mare atenție la reacția angajaților din interior, să-și dea seama că la mijloc este vorba despre o farsă.

De Ziua Păcălelilor, în cutia poștală a amicilor tăi, poți introduce o scrisoare, frumos ștampilată, prin care să-i înștiințezi că li se va întrerupe curentul electric, pentru o perioadă de 2-3 luni. Cauza ar fi efectuarea unor reparații urgente.

ADVERTISEMENT

Vă sugerăm și o glumă piperată…la propriu. Dacă te afli la serviciu sau la școală, cumpără o pungă de chipsuri, toarnă în interior piper măcinat din plin și apoi agit-o. Ulterior, poți merge pe la fiecare coleg să-l servești și te vei amuza când îi vei vedea reacția, după ce va gusta.

De altfel, deși este mai veche, încă face furori o glumă ce prevede schimbarea zahărului cu sarea. O poți face cuiva drag, dimineața, când se trezește să-și bea cafeaua. Asigură-te că o va sorbi cu multă poftă, încât reacția să fie pe măsură, râsul greu de stăpânit.

ADVERTISEMENT

Ce glume se pot face persoanei iubite de 1 aprilie

Cei care sunt într-o relație pot face o farsă ce cu siguranță va fi pe placul persoanei iubite. Bărbații își pot cere partenerele în căsătorie, păcălindu-le să vină de urgență într-o anumită locație, deoarece au avut un accident, iar acolo să le aștepte cu flori, șampanie, un grup de prieteni și, desigur, inevitabilul inel.

Totodată, bărbații pot pune la cale o înscenare, cu polițiști, prin care aceștia să-i coboare din mașină, pentru o verificare. După ce s-a constatat că totul este în regulă, ei vor putea reveni lângă partenera lor cu un buchet de flori și inelul de căsătorie.

ADVERTISEMENT

Un alt scenariu util ar fi și acela în care aveți un conflict, cu amicii voștri, iar când partenera intervine să vă apere, să vă orientați către ea cu inelul. Va rămâne cu siguranță surprinsă și va izbucni în lacrimi de bucurie. Astfel, veți obține marele ”Da!”

ADVERTISEMENT