Sport

Casa Pariurilor Liga 1, play-off etapa a 2-a. Farul – CFR Cluj 0-0. Campioana ia un singur punct. Video

Farul - CFR Cluj au remizat, scor 0-0, în etapa cu numărul 2 a play-off-ului din Casa Pariurilor Liga 1. Campioana a ratat astfel o șansă importantă de a se distanța din nou la 10 puncte de FCSB.
19.03.2022 | 19:22
Casa Pariurilor Liga 1 playoff etapa a 2a Farul  CFR Cluj 00 Campioana ia un singur punct Video
Campioana s-a împiedicat la Ovidiu. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
19-03-2022
17:22

Farul - CFR Cluj 0-0

Farul și CFR Cluj au încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat în această seară, la Ovidiu, în etapa a doua din play-off. Campioana a ratat astfel șansa de a se distanța din nou la 10 puncte de FCSB, care are un meci mai puțin.

Vezi aici cele mai importante faze.

Min. 90+3: Fluier final.

Min. 86: Dublă schimbare la CFR Cluj. Omrani și Bordeianu sunt înlocuiți cu Dugandzic și Păun. 

Min. 81: Ocazie CFR Cluj. Debeljuh trimite cu capul spre poartă din interiorul careului, dar Aioani reține fără probleme.

Min. 79: Dublă schimbare la Farul. Nedelcu și Grameni părăsesc terenul de joc, fiind înlocuiți cu Sîrbu și Ciobanu.

Min. 71: Farul ratează o ocazie uriașă. În urma unor neînțelegeri în defensiva campioanei, mingea ajunge la Jefte, dar acesta nu reușește să înscrie, din apropierea porții.

Min. 68: Dublă schimbare la Farul. Petre și Radaslavescu, fiind înlocuiți cu Moldoveanu și Boboc.

Min. 63: „Marinarii” răspund prin Petre, care șutează dintr-o poziție ideală, însă Hindrich e atent și respinge.

Min. 58: Ocazie uriașă pentru CFR Cluj. Deac ester servit excelent în fața porții, dar alunecă în momentul șutului.

Min. 56: Schimbare la Farul. Purece intră în locul lui Omoh.

Min. 54: Deac șutează năprasnic din lovitură liberă de la marginea careului, dar mingea este deviată de zid și se duce peste poartă.

Min. 46: Începe repriza secundă.

Min. 45: Pauză pe stadionul din Ovidiu.

Min. 30: Ocazie uriașă pentru Farul. Petre este lansat excelent de Jefte, dar Hindrich iese din poartă și reușește să-l blocheze.

Min. 20: Burcă șutează periculos, de la marginea careului, însă mingea trece puțin pe lângă poarta apărată de Aioani.

Min. 7: Farul răspunde prin Jefte, care pătrunde și șutează dintr-un unghi dificil, dar trimite peste poartă.

Min. 4: Campioana începe în forță. Servit excelent în careu de Deac, Debeljuh își pregătește mingea pentru șut, dar este blocat în ultimul moment de Aioani.

Min. 1: Începe partida.

Farul: Aioani – Mladen, Larie, Artean, De Nooijer – Radaslavescu, Nedelcu, Grameni – Jefte, Petre, Omoh. Rezerve: Brănescu, Boboc, Sîrbu, Ciobanu, Purece, N. Popescu, Sali, Pitu, Moldoveanu. Antrenor: Gheorghe Hagi.

CFR Cluj: Hindrich – Susic, Graovac, Yuri, Burcă, Camora – Deac, Boateng, Bordeianu – Debeljuh, Omrani. Rezerve: Sava, Manea, Ștefan, Chipciu, Păun, Neguț, Petrila. Costache, Dugandzic. Antrenor: Dan Petrescu.

Meciul Farul – CFR Cluj are loc sâmbătă, 19 martie, cu începere de la ora 20:30, încadrul etapei a 2-a din play-off-ul Casei Pariurilor Liga 1. CFR Cluj este lider destul de autoritar, cu şapte puncte peste ocupanta locului secund, FCSB, iar Farul are 24 de puncte, la fel ca FC Argeş, fiind ocupantele ultimelot două locuri din play-off.

Unde se joacă meciul Farul – CFR Cluj

Întâlnirea Farul – CFR Cluj se desfăşoară sâmbătă, 19 martie, de la ora 20:30, pe stadionul echipei dobrogene de la Ovidiu, acolo unde a construit Gică Hagi o putenică academie şi unde a evoluat ani de zile sub numele de Viitorul. Aceasta deoarece stadionul din Constanţa arată foarte rău şi nu poate fi utilizat.

ADVERTISEMENT

Suporterii Farului au salutat fuziunea făcută vara trecută între Farul şi Viitorul, au înţeles situaţia stadionului şi de regulă vin în număr destul de mare la meciurile de la Ovidiu, mai ales că distanţa faţă de Constanţa nu este una mare. Aşa încât sunt aşteptaţi câteva mii fr spectatori în tribune la acest meci.

Cine transmite la TV partida Farul – CFR Cluj

Partida Farul – CFR Cluj se joacă sâmbătă, 19 martie, de la ora 20:30, pe stadionul de la Ovidiu, în etapa a 2-a a play-off-ului din Casa Pariurilor Liga 1 şi va putea fi urmărită în direct pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus. O mai puteţi viziona şi intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Ovidiu, lângă malul mării, sâmbătă, 19 martie, a fost un cer senin, fără nici urmă de pericol de precipitaţii, dar maxima zilei nu a depăşit 3 grade iar la ora paridei prognoya era de, în cel mai fericit caz, 0 grade. Acest meci important din play-off a fost încredinţat arbitrului Sebastian Colţescu din Craiova.

Ce jucători lipsesc din confruntarea Farul – CFR Cluj

Gică Hagi nu are la dispoziţie doi jucători. Este vorba de atacantul Gabi Iancu, accidentat, pierdere importantă, dar şi de fundaşul Dussault, care a fost eliminat cu mare uşurinţă de arbitrul Lucian Rusandu în etapa anterioară, când dobrogenii au pierdut cu 2-0 la Bucureşti, cu FCSB, dar şi ca urmare a unor grave erori de arbitraj.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte Bursucul Dan Petrescu îşi poate face planurile cum doreşte, pentru că pe bancă se va afla şi islandezul Sigurjonsson, care pare că a scăpat de coşmarul accidentărilor şi a revenit la pregătiri. În nota obişnuită Petrescu a declarat că merge să joace pe terenul echipei cu cel mai bun atac şi cu cel mai bun fotbal ofensiv din Liga 1.

Cote la pariuri la jocul Farul – CFR Cluj

Este un meci foarte echibrat şi acest lucru este demonstrat şi prin cotele acordate de casele dev pariuri. CFR Cluj este uşor favorită, cotă 2,35-2.45 faţă de cea primită de marinari, care au 3,20 să învingă liderul. Nu se aşteaptă multe goluri în acest meci, de aceea cota pentru over 2,5 este ridicată: 2,60.

ADVERTISEMENT