Fotbal intern

Trei momente SF în Liga 2 la meciul dintre Farul Constanța și CS Mioveni. A vrut să își dea autogol? Video

03.11.2018 | 16:41
Trei momente SF in Liga 2 la meciul dintre Farul Constanta si CS Mioveni A vrut sa isi dea autogol Video

Farul Constanța și CS Mioveni au oferit o partidă extrem de spectaculoasă în etapa a 15-a a Ligii 2. Meciul s-a terminat cu 3-3 și mai multe momente ciudate s-au petrecut în timpul partidei de pe stadionul Farul.

CS Mioveni a deschis scorul în minutul 4, după o gafă foarte mare a portarului Mihai Popa. Tânărul goalkeeper a primit o minge înapoi de la Twumasi, dar a luftat incredibil, degajând în gol. Fostul dinamovist Valentin Balint a preluat mingea și a înscris lejer, în poarta goală. Gafa lui Popa se aseamănă foarte mult cu cea comisă de Robinson Zapata în urmă cu mai bine de 8 ani, într-un Dinamo – Steaua 2-0.

Farul Constanța a făcut o triplă schimbare și a dat un gol de cascadorii râsului celor de la CS Mioveni

Constănțenii au egalat în minutul 40, prin Marius Fotescu, dar oaspeții au intrat în avantaj la cabine după un gol reușit la ultima fază a primei reprize. Mai mult, piteștenii și-au dublat avantajul în minutul 52, prin Ionuț Rădescu. Cu toate acestea, gazdele nu s-au lăsat bătute și au revenit în meci. Asta după ce Petre Grigoraș a efectuat în minutul 59 o schimbare triplă la Farul, când au ieșit Iani, Fotescu şi Tudorică şi au intrat MBaka, Postolache şi Doumbia. Schimbarea a fost de bun augur pentru echipa constănțeană, care a înscris în minutul 67, prin Georgian Păun, în timp ce în minutul 71 au egalat la 3, la capătul unei faze demnă de cascadorii râsului.

După o centrare în faţa porţii, portarul Croitoru boxează în stânga, de acolo se centrează din nou la colţul lung, de unde goalkeeperul a respins inextremis. Alexandru Grigoraş urmăreşte şi trimite din 3 metri paralel cu linia. Mingea ajunge la jucătorul Mioveniului, Eduard Stoica, care, din 7 metri central, trimite, incredibil, cu latul către propria poartă și este aproape să înscrie un autogol. Mingea îl nimereşte pe Burnea și ajunge apoi la Nicolae Moise, care marchează din centrul careului sub transversală, în ciuda opoziției fotbaliștilor de la Mioveni. VEZI VIDEO AICI

Golul lui Moise avea să fie ultimul din acest meci nebun, disputat pe „bătrânul” stadion Farul. Acolo unde tabela de scor se schimbă manual, după ce un fan al lui Farul se urcă pe o schelă!

Așa se schimbă tabela de scor în Liga 2 din România, la meciul dintre Farul și CS Mioveni

După acest meci Farul urcă pe 16, cu 14 puncte, în timp ce CS Mioveni ajunge pe locul 7, cu 27 de puncte.