Fotbal intern

Echipă de Liga a III-a, cantonament în Antalya

Farul Constanţa, echipa antrenată de Petre Grigoraş, a încheiat vacanţa. Constănţenii pregătesc promovarea la standarde de Liga 1 Betano, în Antalya.
15.01.2018 | 16:13
Echipa de Liga a IIIa cantonament in Antalya

SSC Farul Constanţa are gânduri mari în acest sezon. Elevii conduşi de tehnicianul Petre Grigoraş au terminat turul campionatului pe locul secund în seria a doua din Liga a III-a. Marinarii au terminat acum vacanţa de iarnă şi încep pregătirile. Grigoraş a anunţat că echipa sa va începe cu un cantonament în care vor înfrunta frigul de la malul mării, pentru ca mai apoi constănţenii să meargă în Antalya.  

„Nu avem posibilitatea să mergem din start, dar chiar avem programat un cantonament în Antalya în februarie, ceea ce e mare lucru. Să sperăm că nu apare vreo sincopă chiar pe ultima sută de metri. În rest ne vom antrena aici în Constanţa, vom vedea şi noi litoralul iarna, vom simţi marea aproape. Astea sunt condiţiile, nu o să fie chiar plăcut în perioada asta, dar sperăm să fie util pentru ca la final să avem bucuria de a ne bucura”, a declarat Petre Grigoraş, pentru Radio Sport FM. 

Farul lui Grigoraş, la fel ca 9 echipe din Liga 1 Betano

După cum a anunţat FANATIK.RO, nu mai puţin de nouă echipe se vor pregăti în această iarnă în Turcia. Acestea sunt FCSB, CSU Craiova, FC Botoşani, Viitorul, CSM Iaşi, Concordia Chiajna, Gaz Metan Mediaş, Sepsi Sfântu Gheorghe şi Juventus Bucureşti. În schimb o echipă din Liga 1 Betano se va pregăti doar în ţară. Este vorba despre ACS Poli Timişoara. Ionuţ Popa a anunţat deja că echipa sa suferă din punct de vedere financiar şi se va antrena numai la Poiana Braşov. 

Petre Grigoraş se află la al doilea mandat de antrenor la Farul Constanţa, echipă care fusese declarată în insolvenţă în vara lui 2016. De atunci Farul a fost preluat de către suporteri iar sezonul trecut echipa a promovat fără emoţii din liga a patra. La capătul turului seriei a doua din Liga a III-a, Farul Constanţa a terminat pe locul secund, cu 32 de puncte după 13 etape. Constănţenii se află la doar două puncte în spatele echipei de pe primul loc, Progresul Spartac. În prima etapă din retur, SSC Farul va întâlni pe 3 martie, în deplasare, Unirea Slobozia, echipa clasată pe locul 4.