Sport

Farul Constanţa şi-a făcut imn şi se pregăteşte de Champions League pe ritmuri de trap! Franţa a avut o melodie asemănătoare după ce a luat titlul mondial. Video

Artiştii Spania 99 şi Costi Max au compus un imn al campionilor pentru Farul Constanţa, un proiect marca Superbet. Franţa a avut o melodie asemănătoare după titlul mondial din 2018
04.06.2023 | 21:25
Farul Constanta sia facut imn si se pregateste de Champions League pe ritmuri de trap Franta a avut o melodie asemanatoare dupa ce a luat titlul mondial Video
Gică Hagi, alături de jucătorii săi la petrecerea de titlu. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Farul Constanţa este noua campioană din SuperLiga, după un sezon pe care l-a dominat de la un capăt la celălalt. Trupa lui Gheorghe Hagi se pregăteşte de preliminariile Champions League pe ritmuri de trap.

Farul Constanţa şi-a făcut imn ca Franţa după ce a câştigat Campionatul Mondial în 2018

Artiştii Spania 99 şi Costi Max au creat imnul campionilor Farul Constanţa, în care fiecare component al trupei lui Hagi îşi găseşte numele printre versurile melodiei, inclusiv cei transferaţi între timp, cum ar fi Alexi Pitu.

ADVERTISEMENT

Melodia recent lansată pe Youtube a atras multe comentarii pozitive din partea fanilor: “Gata, avem piesă de Euro2024!”, “Fan steaua dar melodia asta e prea 🔥❤️” sau “unu e farul > ramenez a coupe a la maison” sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

“Unu e Farul” este o melodie asemănătoare cu “Ramenez a coupe a la maison”, dedicată naţionalei Franţei după câştigarea titlului mondial din 2018, după finala cu Croaţia, scor 4-2.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO: 

Imnul lui Vegedream a creat isterie în Franţa!

În 2018, Franţa câştiga după două decenii titlul mondial. Artistul Vegedream a creat un imn care a devenit viral, numit “Ramenez la coupe a la maison”, tradus “Aduceţi cupa acasă”, în care numele fiecărui campion mondial erau în versurile piesei.

VEZI VIDEO: 

Noul imn al Farului Constanţa este un proiect sponsorizat de Superbet, partenerul campioanei României. Spania ’99, pe numele real Andrei Mateos, este un artist român întors din Spania, aşa cum îi spune şi numele.

ADVERTISEMENT

Costi Max, alias Costin Maxinese, este un tânăr de 22 de ani din Medgidia, care a jucat ca actor în patru filme: 5Gang: Un Altfel de Crăciun, Haita de Acţiune, Romina, VTM şi Tabăra.

Farul Constanţa a câştigat titlul în ultima etapă, după succesul cu 3-2 în faţa celor de la FCSB. “Marinarii” au revenit de la 0-2 la 3-2 şi apoi au urmat zile de sărbătoare în oraşul Constanţa, piaţa Ovidiu fiind plină de fani.

ADVERTISEMENT
  • 2 titluri are Hagi în cariera de antrenor
  • 14.590.000 de euro este valoarea lotului Farului Constanţa
ADVERTISEMENT