Sport

Farul Constanța și-a prezentat noile achiziții după vizita medicală. Gabi Torje a refuzat să vorbească despre Dinamo

Farul Constanța a fost foarte activă pe piața transferurilor în această vară, iar cei opt jucători achiziționați au fost prezentați oficial în cadrul unei conferințe de presă.
16.06.2022 | 21:47
Farul Constanta sia prezentat noile achizitii dupa vizita medicala Gabi Torje a refuzat sa vorbeasca despre Dinamo
Farul Constanța a fost foarte activă pe piața transferurilor în această vară, iar cei opt jucători achiziționați au fost prezentați oficial în cadrul unei conferințe de presă. Sursă foto: farul constanta.com
ADVERTISEMENT

Unul dintre fotbaliștii ajunși sub comanda lui Gică Hagi este și fostul dinamovist Gabriel Torje, așa cum FANATIK a anunțat la scurt timp după ce ”câinii” au retrogradat în Liga 2

Noile achiziții de la Farul Constanța, prezentate într-o conferință de presă

Farul Constanța a sunat adunarea pentru începerea pregătirilor în vederea noului sezon, iar gruparea de la malul Mării Negre și-a prezentat și cele opt achiziții din această vară: Dragoș Nedelcu, Gabriel Torje, Vlad Morar, Romario Benzar, Alexandru Buzbuchi, Kevin Doukoure, Jeremy Corinus și Ayrton Mboko.

ADVERTISEMENT

Ziua constănțenilor a început cu vizita medicală la care au participat nu mai puțin de 26 de jucători. Au lipsit motivat Marian Aioani, Alexi Pitu, Constantin Grameni și Daniel Bîrzu, care au vacanță până la 24 iunie după ce au fost la loturi naționale.

De la reunire au mai absentat și cei opt fotbaliști prezenți la lotul U19 pentru turneul final al Campionatului European din Slovacia. Este vorba de Radaslavescu, N. Popescu, Sîrbu, Sali, Bodișteanu, Andronache, Dănuleasă și Tănasă.

ADVERTISEMENT

Torje e cu gândul la națională

Înainte de primul antrenament din noul sezon, noile achiziții ale Farului au fost prezentat în cadrul unei conferințe de presă. Gabriel Torje a explicat de ce a ales să vină la gruparea constănțeană, însă nu a vrut să discute despre Dinamo.

”De ce Farul? Pentru că Gică Hagi m-a promovat în Liga 1 la 16 ani, a fost primul care m-a sunat și nu am ezitat niciodată să vin aici. A avut încredere în mine întotdeauna și vreau să-l ajut cât de mult pot. Obiectivele sunt mari, ne dorim cu toții play-off-ul.

ADVERTISEMENT

Vorbim despre Farul Constanța acum. Ce a fost în trecut, a fost. E clar că este o dezamăgire pentru noi, ca jucători, dar altele sunt problemele mai mari în viață. Sunt jucător profesionist, trebuie să merg înainte cu bune și cu rele.

Trebuie să demonstrez că sunt un jucător valoros. E clar că orice jucător care este în activitate se gândește la echipa națională. Dar acum sunt concentrat pe ce trebuie să fac la Farul, să mă pregătesc foarte bine”, a declarat Torje.

ADVERTISEMENT

Farul va pleca într-un cantonament la Poiana Brașov în perioada 26 iunie – 6 iulie. În acest stagiu de pregătire, ”marinarii” vor juca cinci meciuri amicale după următorul program:

  • 29 iunie: Farul – FC Brașov
  • 29 iunie: Farul – CS Mioveni
  • 2 iulie: Farul – Csikszereda
  • 2 iulie: Farul – Chindia Târgoviște
  • 6 iulie: Petrolul – Farul (Ilie Oană, Ploiești)

După revenirea acasă, elevii lui Gică Hagi vor mai avea un meci de pregătire până la începerea sezonului, în 8 iulie, cu CSA Steaua.

ADVERTISEMENT