Sport

Farul – CS Mioveni 2-1, în etapa a 17-a din SuperLiga. Victorie chinuită, dar „marinarii” se distanțează față de Rapid. Cum arată clasamentul

Farul s-a impus greu în fața „lanternei” CS Mioveni, scor 2-1, datorită unui gol marcat în finalul partidei și și-a consolidat poziția de lider în SuperLiga.
04.11.2022 | 22:52
Farul  CS Mioveni 21 in etapa a 17a din SuperLiga Victorie chinuita dar marinarii se distanteaza fata de Rapid Cum arata clasamentul
Alexandru Iacob si Gabriel Andrei Torje in meciul de fotbal dintre Farul Constanta si CS Mioveni, contand pentru Superliga Superbet, desfasurat pe Stadionul central al Academiei Gheorghe Hagi din Ovidiu, vineri 4 noiembrie 2022. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
04-11-2022
21:11

Cum arată clasamentul din SuperLiga după Farul - CS Mioveni 2-1

Nimeni nu ar fi crezut înaintea partidei că liderul Farul va avea un meci atât de dificil cu „lanterna” Mioveni. „Marinatii” au câștigat greu, doar cu 2-1, cu un gol venit cu cinci minute înainte de final. A fost suficient însă pentru a obține cele trei puncte și a se distanța în fruntea clasamentului la 8 puncte față de Rapid, care are o partidă infernală în această etapă, în deplasare cu FCSB.

Pentru CS Mioveni, schimbarea lui Flavius Stoican nu a adus șocul scontat. Chiar dacă au pierdut pe final, argeșenii nu au arătat ca o echipă de prim eșalon, iar locul pe care-l ocupă în clasament, ultimul, este ceva firesc. Și la ce distanță îi separă de salvare, e clar că sunt șanse foarte mari ca în sezonul viitor să evolueze la matineu.

superliga
Clasament SuperLiga
04-11-2022
19:02

Farul - CS Mioveni 2-1 (Pitu 28, Moldoveanu 85 / Carnat 37)

Vezi aici cele mai importante faze.

Min. 85: GOOOL FARUL! Torje pătrunde în careu pe dreapta, centrează în fața porții, de unde Moldoveanu introduce balonul în plasă.

Min. 68: Rămas singur cu portarul, Alibec nu reușește să înscrie cu un șut din unghi.

Min. 55: Kiki pasează perfect pentru Alibec, care rămâne singur cu portarul, dar acesta iese din poartă și reține în ultima clipă.

Min. 53: Carnat îi pasează lui Krasniqui, care rămâne singur cu portarul, dar șutează în plasa laterală.

Min. 48: Kiki centrează perfect pe 6 metri, de unde Torje împinge mingea cu latul în plasă. Golul este anulat însă pentru o poziție de ofsaid.

Min. 37: GOOOL CS MIOVENI! Carnat scapă singur de la mijlocul terenului și înscrie cu un șut plasat din interiorul careului. Golul este validat abia după 3 minute de analiză video a fazei, fiind luat în calcul un posibil ofsaid.

Min. 28: GOOOL FARUL! Bine găsit de Torje, Pitu pătrunde în careu și înscrie cu un șut la colțul scurt, din 10-12 metri.

Min. 18: Torje șutează peste poartă după o pasă a lui Alibec.

Min. 10: După un corner al gazdelor, Larie reia cu capul direct în brațele portarului Iustin Popescu.

Min. 8: Șutul lui Torje este respins de portarul oaspeților de lângă bară.

Min. 1: A început partida.

04-11-2022
17:49

Echipele de start la Farul - CS Mioveni

Au apărut echipele de start la Farul – CS Mioveni, meci care va începe la ora 21:00.

Farul: Aioani – Sîrbu, Larie, M. Popescu, Kiki – Artean, T. Băluță, Grameni – Torje, Alibec, A. Pitu. Rezerve: Buzbuchi – Mboko, Corinus, Borza, Casap, Grobry, R. Moldoveanu, L. Andronache, Al. Stoian. Antrenor: Gheorghe Hagi 

CS Mioveni: I. Popescu – Garutti, Al. Iacob, Burnea – Oancea, D. Toma, Lixandru, V. Popa, Șerbănică – Carnat, Krasniqi. Rezerve: V. Sima – Trif, C. Ene, M. Panait, Rădescu, Coșereanu, A. Burlacu, C. Dumitru, Antal. Antrenor: Iulian Preda

Meciul Farul – CS Mioveni are loc vineri, 4 noiembrie, cu începere de la ora 21:00, în cadrul etapei a 17-a din SuperLiga. Este cea mai disproporționată partidă din campionat, între liderul detașat Farul și „lanterna roșie” CS Mioveni, departe de restul plutonului și care s-a despărțit de antrenorul Flavius Stoican.

Unde se joacă meciul Farul – CS Mioveni, în etapa a 17-a din SuperLiga

Confruntarea Farul – CS Mioveni se desfășoară vineri, 4 noiembrie, de la ora 21:00, pe stadionul Acadmiei Gheorghe Hagi de la Ovidiu, în etapa a 17-a din SuperLiga. La prima vedere, pare a fi cel mai ușor meci de pe teren propriu al liderului din sezonul regulat, distanța față de argeșeni fiind una de-a dreptul uriașă, nu mai puțin de 29 de puncte!

ADVERTISEMENT

Însă, parcă simțind că pericolul autosuficienței i-ar putea contamina pe jucătorii săi, Gică Hagi le-a cerut public acestora să evolueze la fel de concentrat cum au făcut-o până acum, pentru că fotbalul a oferit de nenumărate ori mari surprize. Cum în tribune vor fi cel puțin 5.000 de spectatori, dobrogenii vor avea parte și de susținerea necesară din partea fanilor.

Cine transmite la TV partida Farul – CS Mioveni

Partida Farul – Mioveni se joacă vineri, 4 noiembrie, de la ora 21:00, pe stadionul Academiei Gheorghe Hagi de la Ovidiu, în etapa a 17-a din SuperLiga. Ea va fi transmisă în direct pe micile ecrane de cele trei posturi principale de sport: Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți urmări intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Ovidiu, la malul mării, vineri, 4 noiembrie, este o vreme plăcută, cu cerul mai mult senin și nu există nici în următoarele zile schimbări semnificative, deci sunt șanse foarte mici de ploaie. La ora amiezii vor fi în jur de 18 grade, dar până la startul jocului o vom lua-o mult în jos, până la aproximativ 11 grade. Arbitrul jocului este George Vidican din București, un cavaler al fluierului cu puține apariții în acest sezon.

Ce jucători lipsesc din întâlnirea Farul – CS Mioveni

Farul este clar mare favorită, dar are destule probleme de lot pentru acest meci. Lipsesc fundașul dreapta Benzar, mijlocașul la închidere Nedelcu, dar și atacantul Louis Munteanu, care s-a integrat perfect lângă Dennis Alibec. Înlocuitorul său va fi fostul dinamovist Robert Moldoveanu, în care Hagi își pune mari speranțe.

ADVERTISEMENT

CS Mioveni îl va avea pe bancă pe Marius Stoica, unul dintre tehnicienii din club care a fost mereu o soluție de avarie pentru momentele în care au fost destituți antrenorii principali și nu s-a reușit numirea unuia nou în cel mai scurt timp. La Mioveni, lotul e valid, problema e că echipa nici nu mai știe de când nu a mai câștigat un meci.

Cote la pariuri la jocul Farul – CS Mioveni

Se întâlnesc prima clasată cu ultima clasată, cu o diferență enormă de puncte în favoarea primeia și ne-am fi așteptat la cote foarte scăzute în favoarea gazdelor. Nu este așa, dobrogenii primind un 1,55 de-a dreptul excelent la victorie, iar Miovenilor li s-a acordat cota 9,00 pentru a produce cea mai mare surpriză a sezonului. Și șansă dublă „X2” este fantastică, la cota de 2,90, iar un gol al oaspeților ajunge la cota de 2,10.

ADVERTISEMENT

Nu sunt foarte multe meciuri în istoricul direct. În 2021 Farul a câștigat greu acasă, scor 2-1, în play-out și mai avem un 2-0 pentru doborgeni în Liga 2 în 2019 și un altul în 2007, în primul eșalon. Dar cele mai multe meciui jucate în Liga 2 au însemnat două egaluri și două victorii pentru echipa argeșeană.

ADVERTISEMENT