Sport

Farul – Dinamo 3-0. Haos total în apărarea “câinilor”! Jefte a marcat şi de la mijlocul terenului. Video

Farul a câştigat cu 3-0 confruntarea cu Dinamo. Jefte Betancor a marcat un gol de la centrul terenului. În apărarea oaspeţilor a domnit haosul.
20.08.2021 | 23:22
Farul  Dinamo 30 Haos total in apararea cainilor Jefte a marcat si de la mijlocul terenului Video
ADVERTISEMENT
20-08-2021
18:38

Farul - Dinamo 3-0 (Jefte 12, 53, Ganea 57)

Vezi aici cele mai importante faze în format VIDEO

FINAL de meci! Farul câştigă cu 3-0, fără drept de apel, în faţa celor de la Dinamo. Jefte a marcat două goluri, iar Ganea a stabilit scorul final în minutul 57. 

Min. 70: Este degringoladă în apărarea “câinilor”! Ciobanu şi Pitu ratează ocazii bune

Min. 57: GOOOOOOOOOOOOL Farul! Oamenii “Regelui” s-au dezlănţuit! George Ganea duce scorul la 3-0

Min. 53: GOOOOOOOOOOL Farul! Jefte marchează de la centrul terenului! Atacantul Farului şutează de la 50 de metri, iar Eşanu alunecă în momentul în care trebuie să sară după minge. Este posibil să fi văzut golul campionatului

Min. 49: Centralul George Găman îl iartă pe Bradley de Nooijer de al doilea cartonaş galben. Fundaşul a făcut un fault din spate şi avea deja un cartonaş galben. 

Start în partea secundă!

Min. 45: Ocazii puţine după golul lui Jefte. Constănţenii au controlat meciul, dinamoviştii au trecut greu centrul terenului. 

Min. 12: GOOOOOOOOOL Farul! Jefte deschide scorul cu un şut din interiorul careului. 

Min. 5: George Ganea trece pe lângă gol. Eşanu iese anapoda la un corner şi lovitura de cap a atacantului trece puţin pe lângă poarta goală. 

Start de meci!

Echipele de start

Farul: Aioani – Mladen, Larie, V. Ghiță, De Nooijer – Artean, R. Pires, A. Ciobanu – G. Ganea, Jefte Betancor, A. Pitu. Rezerve: Tordai – Dussaut, A. Petre, Dobrosavlevici, Grameni, Chițu, Sali, Purece, N. Popescu. Antrenor: Gică Hagi

Dinamo: Eșanu – G. Crețu, Giafer, R. Grigore, Amzar – Al. Răuță, Ehmann, St. Filip – A. Bani, R. Moldoveanu, D. Sorescu. Rezerve: Șt. Fara – Țone, Mihaiu, V. Borcea, A. Florescu, Măgureanu, D. Penescu, Bordușanu, Cl. Stan. Antrenor: Dario Bonetti

20-08-2021
18:13

Galeria celor de la Dinamo ocupă stadionul din Ovidiu!

Galeria “câinilor” a ajuns în peluză, însă sunt mulţi fani dinamovişti şi la tribuna 1. Toate biletele pentru această confruntare s-au vândut.

20-08-2021
17:50

Se intră greu în stadion!

Cu mai puţin de o oră înainte de meci, se intră greu pe stadionul din Ovidiu din cauza controalelor. La porţi s-au strâns câteva sute de oameni şi procesul de intrare merge foarte încet. 

Meciul Farul Constanţa – Dinamo are loc vineri, 20 august, cu începere de la ora 21:30, în cadrul etapei a 6-a din Liga 1. Ambele combatante vin după eşecuri în runda anterioară: dobrogeni la Cluj, în faţa campioanei CFR, bucureştenii pe teren propriu în faţa Miovenilor, ambele cu scorul de 1-0.

Unde se joacă meciul Farul – Dinamo

Confruntarea Farul Constanţa – Dinamo se dispută vineri, 20 august, de la ora 21:30, pe stadionul Viitorul din cadrul Complexului Sportiv Academia Hagi de la Ovidiu. Acest meci se va disputa cu casa închisă, conform protocolului sanitar urmând a fi ocupate 75 la sută dintre locuri.

ADVERTISEMENT

Adică 3400 de spectatori pot asista la acest meci la care şi-au anunţat prezenţa şi câteva sute de fani de la Bucureşti. Evident, toţi aceştia nu vor putea intra decât prezentând fie schema completă de vaccinare, fie teste negative, PCR valabil 72 de ore şi antigen pe 24 de ore.

Cine transmite la TV partida Farul – Dinamo

Partida Farul Constanţa – Dinamo se joacă vineri, 20 august, de la ora 21:30, pe stadionul de la Ovidiu, în etapa a 6-a din Liga 1 şi este transmisă în direct de posturile Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Sport 1. O mai puteţi urmări în format LIVE VIDEO dacă veţi intra pe site-ul FANATIK.RO

ADVERTISEMENT

La Ovidiu este o zi însorită, cu o maximă de 28 de grade, dar la ora partidei temperatura va coborî până la 23-24 grade, una optimă pentru fotbal, în condiţiile în care nu există nici o avertizare meteo de precipitaţii. Meciul a fost încredinţat brigăzii de arbitri condusă de craioveanul George Găman.

Ce jucători importanţi lipsesc din întâlnirea Farul – Dinamo

Gică Hagi nu are probleme majore de lot înaintea meciului cu Dinamo. Aceeaşi doi absenţi de la Cluj sunt şi acum pe listă, respectiv fundaşul Radu Boboc şi mijlocaşul George Dănuleasa. Boboc este un jucător important, care poate evolua ca fundaş lateral şi pe dreapta şi pe stânga, dar francezul Dussault pe dreapta şi batavul De Nooijer pe stânga merrg ceas şi absenţa lui Boboc a trecut neobservată.

ADVERTISEMENT

La Dinamo sunt în continuare pe bară fundaşul stânga Andrei Radu şi play-maker-ul echipei, Paul Anton, care este şi în litigiu cu FRF pe tema faptului că repetatele sale solicitări de a fi fost declarat jucător liber au fost respinse. Andrei Radu a fost înlocuit cu neaşteptat succes de puştiul Amzar, care a debutat la 17 ani cu Mioveni şi a jucat de parcă de-o viaţă evolua acolo.

Bonetti crede că vânzarea lui Sorescu ar fi benefică financiar pentru Dinamo

Dacă la echipa dobrogeană nu există probleme de natură financiară şi toată lumea e concentrată pe evoluţii cât mai bune, pentru a se prinde play-off-ul, la Dinamo, lucru recunoscut şi de Bonetti, lucrurile continuă să fie periculoase pentru viitorul clubului. Iuliu Mureşan a declarat că, din păcate, deblocarea transferurilor nu e posibilă prea curând.

ADVERTISEMENT

Dario Bonetti admite faptul că vânzarea lui Deian Sorescu ar slăbi mult forţa şi aşa redusă a echipei sale, dar ar rezolva mare parte dintre problemele financiare şi din acei bani poate că s-ar reuşi şi achiziţionarea unui alt jucător pe acelaşi post la un preţ mai acceptabil.

Cote la pariuri la jocul Farul – Dinamo

Pentru bookmakeri există o echipă care e clar favorită în acest meci. Farul Constanţa are cotă 1,55 la victorie, în timp ce câinii roşii au 6,75 pentru a încerca surpriza la Ovidiu. Un gol marcat de oaspeţi are cotă mai mare decât succesul Farului, adică 1,80 iar la total goluri plaja 2-5 ajunge la 1,45.

Istoricul meciurilor directe jucate pe pământ dobrogean sub titulatura de Farul se opreşte la anul 2008 şi este puţin folositor, pentru că arată o netă supremaţie a dinamoviştilor, care au pierdut o singură dată, în 2005. Sunt multe succese Dinamo sau egaluri, pe atunci câinii fiind mereu pe locuri fruntaşe,

ADVERTISEMENT