Sport

Farul – FC Argeș 3-0 în etapa a 10-a din SuperLiga. Gică Hagi e lider după o victorie clară. Video

Farul Constanța a trecut fără probleme de FC Argeș, scor 3-0, și a urcat pe primul loc în clasamentul din SuperLiga.
11.09.2022 | 18:26
Farul  FC Arges 30 in etapa a 10a din SuperLiga Gica Hagi e lider dupa o victorie clara Video
Denis Alibec preia un balon în meciul Farul Constanța - FC Argeș. Sursă foto: Sorin Danielciuc/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
11-09-2022
14:50

Farul - FC Argeș 3-0 (Grameni 7, Băluță 57, Torje 90+1)

Vezi aici cele mai importante faze

Final de meci – Farul se impune cu 3-0 în fața lui FC Argeș cu golurile reușite de Grameni, Băluță și Torje.

sup

Min. 90+1 – GOOOL Farul!!! Kiki i-a pasat în careu lui Torje și acesta a întors lejer un fundaș advers și l-a învins pe Greab cu un șit la colțul scurt.

Min. 83 – Golul lui Morar este anulat corect pentru o poziție de ofsaid.

Min. 57 – GOOOL Farul!!! Louis Munteanu i-a așezat mingea lui Tudor Băluță și acesta a marcat cu un șut cu latul bine plasat de 22 de metri.

Min. 44 – Garita primește o minge pe culoar, îl depășește pe Mihai Popescu, dar șutează pe lângă poarta lui Aioani.

Min. 25 – Meciul este întrerupt după ce unui spectator i s-a făcut rău în tribune. Ambulanța a intrat pe teren și medicii au urcat pentru a acorda primul ajutor. După ce l-au stabilizat, medicii l-au urcat pe bărbat în ambulanță și au plecat spre spital. Meciul s-a reluat după o pauză de 8 minute.

Min. 14 – Njike ratează o ocazie monumentală trimițând balonul cu capul peste poartă din poziție excelentă.

Min. 7 – GOOOL Farul!!! Pitu centrază perfect din dreapta și Grameni, singur la 11 metri, îl învinge pe Greab.

Min. 2 – Alibec prinde un șut excelent din afara careului, dar mingea lovește bara. La câteva secunde, Louis Munteanu trage și el, dar puțin peste poartă.

Min. 1 – A început meciul.

Echipele de start la meciul Farul – FC Argeș.

  • Farul: Aioani – Benzar, Larie, M. Popescu, Kiki – Artean, Băluță, Grameni – Pitu, Alibec, L. Munteanu. Rezerve: Buzbuchi – Sîrbu, Corinus, Borza, Doukoure, Casap, Sali, Torje, Morar. Antrenor: Gheorghe Hagi.
  • FC Argeș: Greab – Tofan, Dobrosavlevici, M. Constantin, Vianna – I. Șerban, Meza Colli, Njike – Ișfan, Garita, Latovlevici. Rezerve: Straton – Jakolis, Cestor, Alceus, G. Crețu, Raynov, Calcan, Donisa, Celestine. Antrenor: Andrei Prepeliță.

Meciul Farul – FC Argeş are loc duminică, 11 septembrie, cu începere de la ora 18:30, în cadrul etapei a 10-a din SuperLiga. Cu un succes echipa lui Gică Hagi ar deveni noul lider al campionatului, la egalitate de puncte cu Rapid, care a pierdut sâmbătă cu 1-0 partida de la Târgu Jiu în faţa lui FC U Craiova 1948.

Unde se joacă meciul Farul – FC Argeş

Întâlnirea Farul – FC Argeş se dispută duminică, 11 septembrie, de la ora 18:30, pe stadionul de la Ovidiu, pentru că lucrările la modernizarea vechiului stadion care poartă numele echipei constănţene vor mai dura încă multă vreme, noroc de arena construită de Gică Hagi în apropierea Constanţei.

ADVERTISEMENT

Cum Gică Hagi a aceptat schimbarea denumirii clubului în urma fuziunii dintre Viitorul şi Farul, preluând numele simbol al celei mai iubite echipe dobrogene, numărul de spectatori care îl întâlnim în tribunele stadionului din Ovidiu este mult mai mare decât în anii anteriori, echipa beneficiind de o susţinere puternică din partea fanilor.

Cine transmite la TV partida Farul – FC Argeş

Partida Farul – FC  Argeş se joacă duminică, 11 septembrie, de la ora 18:30, pe stadionul din Ovidiu, în etapa a 10-a din SuperLiga şi va putea fi urmărită în direct pe micile ecrane pe canalele Digi Sport, Orange Sport şi Prima Sport. Dar o mai puteţi viziona şi dacă veţi intra pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Pe litoral vremea în acest weekend se anunţă a fi foarte frumoasă, cu maxime de 26 de grade, cu cer permanent senin şi cu procentaj extrem de scăzut, sub cinci la sută chiar şi pentru ploi slabe. La ora partidei vor fi în jur de 24 de grade, o temperatură optimă, singura problemă fiind gradul ridicat de umiditate al aerului. Partida va fi condusă de arbitrul Florin Andrei.

Ce jucători lipsesc din confruntarea Farul – FC Argeş

Nu numai că nu există probleme de lot pentru Gică Hagi, dar vestea excelentă, pe care a ţinut să o sublinieze chiar antrenorul dobrogenilor, este revenirea atacantului Dennis Alibec, acesta urmând să intre încă din primul minut. Hagi a declarat: Cu el în teren suntem întotdeauna mult mai puternici.

ADVERTISEMENT

La FC Argeş antrenorul Andrei Prepeliţă are de reparat moralul echipei după ce a pierdut absolut nemeritat, în ultimul minut, acasă, în faţa lui Hermannstadt. Principalele probleme de lot rămân indisponibilităţile fundaşului central Grigore Turda şi al mijlocaşului ofensiv din Madagascar, Bertrand.

Cote la pariuri la jocul Farul – FC Argeş

Farul este considerată echipa cu prima şansă la obţinerea celor trei puncte. Cota dobrogenilor este chiar foarte tentantă, 1,75, faţă de 5,25 cât au primit vulturii violeţi din Piteşti. Şansă dublă X2 are o cotă excelentă, 1,90 iar un gol înscris de oaspeţi, deloc exclus, ajunge la cota de 1,70. Pentru total goluri peste 1,5 cota este de 1,30, semn că nu ar surprinde deloc.

ADVERTISEMENT

Sezonul trecut Farul a învins cu 1-0 acasă echipa din Piteşti, dar în play-out-ul de acum două ediţii un gol al lui Latovlevici, înscris în minutul 89, a însemnat victoria celor de la FC Argeş. Luăm în calcul numai rezultatele existente de când fosta Viitorul Constanţa a fuzionat cu Farul.

ADVERTISEMENT