Sport

Farul – FC Botoşani 8-0, în etapa a 19-a din SuperLiga. Farul n-a avut milă de un Botoșani groggy. Cum arată clasamentul

Farul - FC Botoşani, în etapa a 19-a din SuperLiga, s-a terminat cu scorul campionatului, 8-0, Alibec reușind trei goluri și două pase decisive.
04.12.2022 | 15:17
Farul  FC Botosani 80 in etapa a 19a din SuperLiga Farul na avut mila de un Botosani groggy Cum arata clasamentul
Farul s-a desprins la 2-0 în prima repriză grație reușitelor lui Grameni și Alibec. Foto: SPORT Pictures
ADVERTISEMENT
04-12-2022
13:22

Cum arată clasamentul în SuperLiga după Farul - FC Botoșani 8-0

Farul a făcut instrucție cu FC Botoșani și a izbutit scorul campionatului, 8-0. Elevii lui Hagi s-au distanțat acum și-n clasamentul formațiilor cu cele mai multe goluri marcate. În timp ce FC Botoșani s-a detașat în ierarhia celor mai slabe defensive.

Clasament SuperLiga

 

04-12-2022
11:19

Farul - FC Botoșani 8-0 (Grameni 11, Alibec 45+1, 77, 87 Pitu 51, Morar 67, 69, Kiki 81)

Vezi aici cele mai importante faze

Min.87: GOOOL Farul. Alibec șutează sec, la colțul lung, de la marginea careului, și face ”tripla”.

Min.81: GOOOL Farul. Kiki șutează cu efect, de la marginea careului, și mingea se duce la vinclu!

Min.77: GOOOL Farul. Alibec îndeplinește o simplă formalitate, din 8 metri, după o eroare în lanț în defensiva oaspete.

Min.69: GOOOL Farul. Alibec îl deschide pe culoar pe Morar, care înscrie plasat, pe lângă Pap.

Min.67: GOOOL Farul. Alibec șutează din marginea careului în bara transversală, mingea ajunge la Morar care înscrie.

Min.57: Mailat șutează din poziție bună, dar nu prinde cadrul porții.

Min.51: GOOOL Farul. Pitu șutează de la 25 de metri, mingea ”prinde pământul” și Pap este bătut.

Min.49: Un nou șut de la distanță al lui Alibec, Pap este bătut, dar mingea trece puțin pe lângă.

Min.48: Alibec șutează de la marginea careului, Pap respinge în lateral.

Min.45+1: GOOOL Farul. Alibec execută penaltyul, Pap scoate, dar tot Alibec reia balonul în poartă.

Min.43: O minge este deviată în brațul lui Dican. Faza este analizată de VAR pentru un potențial henț și, implicit, penalty. Din reluări, infracțiunea pare clară. Viorel Flueran este chemat la marginea careului, și acordă penalty.

Min.34: Lovitura liberă executată de Alibec este respinsă de zid, dar tot el șutează tare, iar Pap respinge cu pumnii în corner.

Min.31: Torje scapă singur, Șeroni îl faultează din postură de ultim apărător și vede cartonașul roșu.

Min.27: Alibec are o bun șansă de 2-0, dar Pap respinge excelent.

Min.26: Mateus șutează foarte bine de la marginea careului, Aioani scoate.

Min.18: Sekou Camara are o șansă de gol, dar lovitura sa de cap se duce peste poartă.

Min.11: GOOOL Farul. O centrare din banda dreaptă, Grameni este găsit singur, în 12 metri lateral stânga, trage tare și înscrie cu toată opoziția lui Pap.

Min.1: Start meci

04-12-2022
11:02

Echipele de start pentru Farul - FC Botoșani

Farul Constanța: Aioani – Sîrbu, Larie, Popescu, Kiki – Artean, Băluță, Grameni – Torje, Alibec, Pitu. Rezerve:Buzbuchi, Benzar, Casap, Borza, Nedelcu, Doukoure, Sali, Morar, Moldoveanu. Antrenor: Gheorghe Hagi

FC Botoșani: Pap – Patache, Dican, Șeroni, Dragu – Sylla, Mussis, Zabou – Barbosa, Camara, Pinson. Rezerve: Ureche, Țigănașu, Perianu, Ivanov, Petkovski, Tîrcoveanu, Roman II, Mailat, M. Dahona. Antrenor: Marius Ciobanu

Meciul Farul – FC Botoşani are loc duminică, 4 decembrie, cu începere de la ora 13:15, în cadrul etapei a 19-a din SuperLiga. Constănţenii sunt pe primul loc, cu 41 de puncte, în timp ce moldovenii se află pe poziţia a 12-a, cu 20 de puncte. Farul trebuie să câştige, deoarece CFR Cluj s-a apropiat la numai patru lungimi şi mai are încă un meci restant.

Unde se joacă meciul Farul – FC Botoşani

Întâlnirea Farul – FC Botoşani se dispută duminică, 4 decembrie, de la ora 13:15, pe stadionul Academiei Hagi de la Ovidiu, în etapa a 19-a din SuperLiga. Suporterii constănţeni, de când echipa a căpătat numele fanion al oraşului, Farul, vin în număr mare la meciuri, astfel că mereu tribunele micuţei arene de la Ovidiu sunt pline.

ADVERTISEMENT

Nici nu este un efort prea mare pentru ei, deoarece Ovidiu se află foarte aproape de Constanţa şi sunt suficiente mijloace de transport în comun,  pe lângă cele personale, pentru a ajunge la stadion. Deşi se anunţă o vreme rece fanii Farului şi-au anunţat prezenţa ca de obicei în număr de câteva mii, mai ales că echipa luptă să se menţină pe primul loc.

Cine transmite la TV partida Farul – FC Botoşani

Partida Farul – FC Botoşani se joacă duminică, 4 decembrie, de la ora 13:15 pe stadionul Academiei Hagi de la Ovidiu, în etapa a 19-.a din SuperLiga şi va fi transmisă pe micile ecrane pe posturile TV Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1. O mai puteţi urmări intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Din păcate meteorologii nu anunţă lucruri prea bune despre ziua de duminică, 4 decembrie. Cerul va fi acoperit toată ziua şi sunt mari şanse să plouă în reprize pe parcursul zilei, inclusiv la ora jocului. Temperatura va fi ceva mai ridicată decât zilele precedente, în jur de 8 grade. Arbitrul partidei a fost desemnat craioveanul Viorel Flueran.

Ce jucători lipsesc din confruntarea Farul – FC Botoşani

Gică Hagi are trei absenţe la meciul cu FC Botoşani. Este vorba, în primul rând, de un om extrem de important din compartimentul ofensiv, Louis Munteanu, care începuse să se înţeleagă foarte bine cu Alibec şi de mai vechile probleme, fundaşul dreapta Romeo Benzar şi de mijlocaşul la închidere Dragoş Nedelcu.

ADVERTISEMENT

Mihai Ciobanu a început cu stângul pe banca Botoşanilor, dar eşecul cu 2-3 pe teren propriu cu FCSB nu a mirat şi nu a supărat pe nimeni. La Ovidiu, deşi are lotul complet la dispoziţie, va fi greu să spere la ceva, pentru că Farul acasă a fost neiertătoare cu echipele vizitatoare, unde din 9 meciuri a remizat doar de două ori, în rest victorii.

Cote la pariuri la jocul Farul – FC Botoşani

Casele de pariuri acordă credit mare echipei lui Gică Hagi, care are cotă de 1,60 la victorie, o cotă chiar generoasă, pentru că dobrogenii au clar mai multă calitate în joc decât moldovenii şi de 5,80 pentru ca Botoşani să fie prima echipă care bate la Ovidiu în acest sezon. Şansă dublă X2 are cotă 2,35 iar un gol al oaspeţilor are cotă 1,90.

ADVERTISEMENT

Sun denumirea de Farul nu avem decât trei meciuri între cele două echipe, ultimele trei, care înseamnă două victorii Farul şi un egal la Botoşani, pentru că în schimb au fost înainte multe partide între Viitorul Constanţa şi FC Botoşani iar sub numele de Farul doar jocuri în Liga 2 în perioada 2009-2013, în care victoriile au alternat.

 

ADVERTISEMENT