Sport

Farul – FC Voluntari 2-1, în etapa a 6-a din Superliga. Show făcut de Alibec. Constănțenii trec pe primul loc

Vezi aici Live stream meciul Farul - FC Voluntari. Partida a avut loc în etapa a 6-a din Superliga pe stadionul de la Ovidiu şi a fost transmisă de Digi Sport, Orange Sport şi Prima Sport.
22.08.2022 | 18:10
Farul  FC Voluntari 21 in etapa a 6a din Superliga Show facut de Alibec Constantenii trec pe primul loc
Farul – FC Voluntari 1-1, în etapa a 6-a din Superliga. Meciul se joacă acum. Alibec egalează cu o super execuţie. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
22-08-2022
18:31

Cum arată clasamentul din SuperLiga 1

22-08-2022
16:31

Farul - FC Voluntari 2-1 (D. Alibec 46, I. Larie 80 / P. Matricardi 23)

VEZI VIDEO CU TOATE FAZELE IMPORTANTE DIN FARUL – FC Voluntari

Final de meci! Farul reușește să întoarcă scorul în a doua repriză, iar Denis Alibec a pus umărul serios la victoria echipei sale.

Min. 80: GOOOOLL Farul! Constănțenii întorc scorul și Ionuț Larie este autorul golului.

Min. 77: Penalty pentru Farul! Armaș face henț în careu!

Min. 75: Gabi Torje șutează puternic, dar Popa respinge.

Min. 48: Denis Alibec șutează de la marginea careului în bară.

Min. 46: GOOOLLL! Denis Alibec reușește să egaleze cu un șut de la 30 de metri.

Pauză!

Min 43: Vlad Morar trimite un șut de la distanță, fără probleme însă pentru Popa.

Min 23: GOOOL FC Voluntari! Bâlbâială în careul constănțenilor, iar Matricardi reia în poartă după șutul lui Florea.

Min. 22: Aliji trimite un șut puternic din lovitură liberă, iar Aioani respinge în corner. 

Min. 7: Denis Alibec șutează de la distanță, dar Popa e atent.

Min. 1: A început meciul!

22-08-2022
15:09

Echipele de start din Farul - FC Voluntari

Au fost anunțate echipele de start pentru Farul – FC Voluntari, ultimul meci al etapei a 6-a din SuperLiga, care va lua startul la ora 19:00:

  • Farul: Aioani – Artean, Larie(c), M. Popescu, Kiki – Nedelcu, T. Băluță – Alibec, Pitu, Torje – Morar; Rezerve: Buzbuchi, Sîrbu, Grameni, Casap, Borza, Grobry, Moldoveanu, Sali, L. Munteanu; Antrenor: Gh. Hagi
  • FC Voluntari: M. Popa – Ricardinho, Matricardi, Armaș (c) – C. Costin, Meleke, Droppa, Aliji – D. Florea, Nemec, M. Lopes; Rezerve: Rîmniceanu, A. Vlad, C. Achim, Voican, L. Fulop, Răduț, Merloi, D. Andrei, H. Tavares; Antrenor: L. Ciobotariu

Meciul Farul – FC Voluntari are loc luni, 22 august, cu începere de la ora 19:30, în cadrul etapei a 6-a din SuperLiga. Dobrogenii sunt neînvinşi în acest sezon, dar ultimele trei apariţii au adus numai remize, două pe teren propriu, cu Chindia şi Hermannstadt, fără gol marcat. FC Voluntari vine după un 0-0 acasă cu Sfântu Gheorghe, dar în ultima deplasare a pierdut la Mediaş, cu Hermannstadt.

Unde se joacă meciul Farul – FC Voluntari

Confuntarea Farul – FC Voluntari se desfăşoară luni, 22 august, de la ora 19:30, pe stadionul Academiei Hagi de la Ovidiu, în apropiere de Constanţa, în etapa a 6-a din SuperLiga. Fiind încă perioadă de vacanţe şi de concedii şi cum numele adversarului nu trezeşte foarte mult interes la malul Mării este de aşteptat ca în tribune să nu ia loc prea mulţi spectatori.

ADVERTISEMENT

În jur de maxim 3-4000 de oameni sunt estimaţi a urmări la faţa locului acest meci, evident aproape toţi fiind suporteri ai Farului, echipa emblemă nu doar a oraşului Constanţa, ci şi a judeţului cu acelaşi nume. Se va construi la Constanţa un nou stadion, modern, după normele UEFA şi FIFA, dar până când se vor putea muta în casă nouă elevii lui Gică Hagi vor continua să joace partidele de acasă la Ovidiu.

Cine transmite la TV partida Farul – FC Voluntari

Partida Farul – FC Voluntari se joacă luni, 22 august, de la ora 19:30, pe stadionul din Ovidiu, în etapa a 6-a din Superliga şi va putea fi urmărită în direct pe programele Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1. O mai puteţi viziona dacă veţi alege să accesaţi site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Luni, 22 august, se pare că este o zi în care caracteristica generală a vremii în ţară, cu mici excepţii, este instabilitatea atmosferică. Asta înseamnă că sunt şanse mari ca şi pe Litoral să plouă, chiar în mai multe reprize, ceea ce ar avea influenţă asupra condiţiilor de joc. Temperatura va fi maxim 28 de grade.

Ce jucători lipsesc din confruntarea Farul – FC Voluntari

Gică Hagi s-a mai despărțit săptămâna trecută de alți doi jucători. Este vorba despre mijlocașul Nicholas Popescu, nimeni altul decât fiul președintelui de la Farul, Gică Popescu, cumnatul Regelui, ajuns la Voluntari și de vârful Adrian Petre. Hagi nu e mulțumit de lipsa de eficacitate la finalizare a echipei sale, care construiește frumos, dar nu materializează.

ADVERTISEMENT

Regele a vorbit și despre situația lui Dennis Alibec, revenit în SuperLiga după scurta experiență în Grecia, la Atyromitos. Hagi a fixat chiar un termen la capătul căruia ar trebui să vedem un Alibec renâscut, aproape de potențialul maxim dacă nu la cei mai buni parametri. Hagi crede câ Alibec este unul dintre cei mai buni atacanți români, dar problemele sale de comportament l-au dat mult înapoi.

Cote la pariuri la jocul Farul – FC Voluntari

Bookmakerii au mare încredere în echipa lui Gică Hagi. Farul este destul de clar favorită, cotă 1,85, deşi eficacitatea dobrogenilor nu e deloc una care să ompresioneze. Oaspeţii au cotă 4,75 pentru a obţine prima victorie a lor la malul mării. Un gol marcat de ilfoveni are cotă 1,75. Nici aici varianta unui meci cu goluri multe nu e credibilă, dovadă cota de 1,40 pentru over 1,5.

ADVERTISEMENT

Pentru Farul meciurile cu FC Voluntari nu sunt tocmai amintiri plăcute. O singură dată,  anul trecut, în sezonul regulat Farul a reuşit să bată acasă echipa ilfoveană cu scorul de 3-0. În rest s-au consemnat numai egaluri, toate cu scor identic, 1-1. Aşa încât oaspeţii pot veni la Ovidiu cu moral bun, din precedentele întâlniri directe, în cont punându-se doar meciurile cu echipa dobrogeană numindu-se Farul, pentru că mai sunt multe alte partide sub denumirea de Viitorul.

ADVERTISEMENT