Sport

Farul – FCSB 3-1, în etapa a 8-a din SuperLiga. „Marinarii” sunt lideri, vedetele lui Gigi Becali pe loc de baraj. Cum arată clasamentul

Farul Constanța este din nou lider în clasamentul din SuperLiga după ce a învins, mult mai clar decât o arată scorul de 3-1, pe FCSB, într-un meci contând pentru etapa a 8-a.
31.08.2022 | 19:55
Farul  FCSB 31 in etapa a 8a din SuperLiga Marinarii sunt lideri vedetele lui Gigi Becali pe loc de baraj Cum arata clasamentul
Denis Alibec a marcat primul gol al meciului Farul _ FCSB, din etapa a 8-a a SuperLigii. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT
31-08-2022
20:59

Cum arată clasamentul din SuperLiga după Farul – FCSB 3-1

Farul a învins pe teren propriu FCSB cu 3-1, într-un meci contând pentru etapa a 8-a din SuperLiga. Grație acestei victorii, echipa antrenată de Gică Hagi a adunat 14 puncte și ocupă primul loc în clasament, având un golaveraj mai bun decât Rapidul (+8 față de +5).

FCSB a continuat evoluțiile slabe din campionat, dar de data aceasta nu a mai avut norocul de partea sa. Cu doar 7 puncte adunate în 7 etape, și golaveraj negativ (-3), echipa patronată de Gigi Becali ocupă un rușinos loc 13 în clasament, care la această oră duce la baraj.

31-08-2022
19:00

Farul - FCSB 3-1 (Alibec 23 pen., Doukoure 45+2, Grameni 78 / Compagno 69)

Vezi aici cele mai importante faze.

Min. 80: Grameni cade foarte ușor în careu după un contact cu Radunovic, iar arbitrul Cătălin Popa dictează eronat penalty. După analiza video a fazei, el revine asupra deciziei.

Min. 78: GOOOL FARUL! Pitu se distrează pe dreapta cu apărătorii oaspeților, centrează perfect în careu pentru Grameni, aflat nemarcat, iar acesta înscrie cu mult calm.

Min. 69: GOOOL FCSB! Coman pătrunde pe stânga, centrează în fața porții, de unde Compagno îi ia fața lui Kiki și reia în plasă.

Min. 63: Tîrnovanu are o paradă de excepție la șutul lui Louis Munteanu din careu.

Min. 45+2: GOOOL FARUL! Louis Munteanu centrează perfect pe 6 metri, Doukoure îi ia fața lui Tamm și trimite cu capul în plasă.

Min. 45: Aioani se remarcă la o reluare cu capul a lui Compagno, după centrarea lui Olaru.

Min. 32: Aioani intervine salvator din fața lui Dawa, la o centrare periculoasă a lui Radunovic.

Min. 23: GOOOL FARUL! Alibec transformă cu sânge rece lovitura de pedeapsă.

Min. 21: Alibec îl lansează pe Louis Munteanu în careu, Dawa comite fault și se dictează penalty.

Min. 12: Coman pătrunde pe stînga, centrează pe 6 meytri, de unde Cordea reia pe lîngă poartă.

Min. 11: Doukoure scapă singur în careu, șutează din 7-8 metri, dar Tîrnovanu reține miraculos.

Min. 8: Louis Munteanu șutează periculos de la 20 de metri, Târnovanu respinge cu greutate.

Min. 1: A început partida.

31-08-2022
17:32

Echipele de start la Farul - FCSB

Au apărut echipele de start la Farul – FCSB, meci din etapa a 8-a a SuperLigii, care va începe la ora 22:00, pe stadionul „Viitorul” de la Ovidiu.

  • Farul: Aioani – Sîrbu, Larie, M. Popescu, Kiki – K. Doukoure, Nedelcu, T. Băluță – Casap, Alibec, L. Munteanu. Rezerve: Buzbuchi – Corinus, Artean, Borza, Grameni, Pitu, Torje, Morar, R. Moldoveanu. Antrenor: Gheorghe Hagi 
  • FCSB: Târnovanu – R. Boboc, Dawa, Tamm, Radunovic – Olaru, Dulca – Cordea, Oct. Popescu, Fl. Coman – Compagno. Rezerve: A. Vlad – V. Crețu, Haruț, I. Stoica, Miculescu, Oaidă, Pantea, Bouhenna, Radaslavescu. Antrenor: Nicolae Dică

Partida dintre Farul și FCSB se joacă miercuri, 31 august, de la ora 22:00, în cadrul etapei a 8-a din SuperLiga. Echipa lui Gică Hagi îşi poate recăpăta fotoliul de lider cu un succes. De partea cealaltă, „roş-albaştrii” ocupă doar locul al 13-lea, dar au şi un meci mai puţin.

Unde se joacă meciul Farul – FCSB, din etapa a 8-a a SuperLigii

Meciul Farul – FCSB se joacă miercuri, 31 august, începând cu ora 22:00, pe stadionul „Viitorul” din Ovidiu și contează pentru etapa a 8-a din SuperLiga. Micuţa arenă de la Malul Mării va fi ocupată în totalitate.

ADVERTISEMENT

„Toate biletele pentru partida cu FCSB au fost epuizate“, a anunţat clubul gazdă, cu trei zile înainte de meci. E drept, sunt doar puţin peste 4.500 de locuri pe Stadionul „Viitorul”.

Cine transmite la TV partida Farul – FCSB

Ca de obicei, Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1, canalele deţinătoare ale drepturilor tv, vor fi cele care vor transmite Farul – FCSB. Totodată, duelul de la Ovidiu va putea fi urmărit în timp real și pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Cătălin Popa, din Piteşti, va conduce la centru Farul – FCSB. Va fi ajutat la cele două tuşe de musceleanul George Neacşu, respectiv concentăţeanul Romică Bîrdeş. Andrei Antonie din Capitală este arbitrul de rezervă, iar în camera VAR se vor afla Marcel Bîrsan, secondat de Marius Marchidanu.

Ce jucători lipsesc din întâlnirea Farul – FCSB

Gheorghe Hagi are lotul complet disponibil, pentru a încerca un nou succes în faţa unei candidate la titlu. Runda precedentă, Farul a reuşit să se impună în Gruia, 3-1 pe terenul campioanei en-titre CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Nicolae Dică, însă, se confruntă cu mai multe probleme de lot. Ovidiu Popescu – abia a început recuperarea –, Iulian Cristea, Ionuţ Panţîru, Adrian Şut, Andrei Dumiter sunt accidentaţi de mai mult timp, în timp ce Bogdan Rusu a ieşit şifonat la finalul primei reprize a meciului cu Hermannstadt, din runda precendentă. Mai mult, Nicolae Dică a anunţat la conferinţa de presă premergătoarea jocului de la Ovidiu că Edjouma nu s-a putut antrena şi va lipsi.

Pe de altă parte, Andrea Compagno, ultima achiziţie a oaspeţilor, poate începe din primul minut. Fostul atacant de la FC U Craiova are cele mai bune cifre din campionat şi e pregătit să joace pentru echipă.

ADVERTISEMENT

Cote la pariuri la jocul Farul – FCSB

Privind strict clasamentul, Farul ar trebui să fie echipa favorită, mai ales că evoluează pe teren propriu. Dar, la casele de pariuri, lucrurile nu stau chiar aşa. Partida se anunţă una destul de echilibrată, iar FCSB are prima şansă la victorie, la cotă 2,40. În cazul unui pariu pe gazde, cota e 3,20, iar remiza aduce un 3,25.

Gheorghe Hagi a avut, ca antrenor, 25 de dueluri cu FCSB, iar palmaresul lui este de 4 succese, 3 egaluri şi 18 eşecuri. Interesant este că în toate cele 25 de meciuri s-a înscris cel puţin o dată, iar în 12 dintre ele au fot minim trei reuşite pe tabelă. „Peste 1,5 goluri” are cotă 1,40, în timp ce „GG”-ul ajunge la 1,90.

ADVERTISEMENT