Sport

Farul – FCSB 0-1. Un autogol pentru locul 2. Cum arată clasamentul Ligii 1 cu o etapă înaintea terminării turului. Video

FCSB a câștigat restanța din deplasare cu Farul datorită unui autogol al lui Grameni și a urcat pe locul secund în clasamnetul Ligii 1
04.11.2021 | 22:27
Farul  FCSB 01 Un autogol pentru locul 2 Cum arata clasamentul Ligii 1 cu o etapa inaintea terminarii turului Video
ADVERTISEMENT
04-11-2021
20:29

Cum arată clasamentul Ligii 1 după Farul - FCSB 0-1

FCSB a câștigat restanța cu Farul din deplasare și a ajuns la șapte victorii consecutive în Liga 1, grație cărora a urcat pe locul 2 în clasament, la 6 puncte de liderul CFR Cluj, cu o etapă înainte de terminarea turului sezonului regulat.

04-11-2021
18:31

Farul - FCSB 0-1 (Grameni 13 aut.)

Vezi cele mai importante faze video AICI

Min. 90: Aioani se remarcă din nou la reluarea lui Șut din careu, după o pasă excelentă a lui Budescu.

Min. 86: Gafă a lui Ghiță, Cordea scapă singur cu Aioani, însă se încurcă în minge și îi permite portarului constănțean să-l deposedeze.

Min. 64: Cristea trimite cu capul direct în brațele lui Aioani, după o lovitură liberă executată de Cordea.

Min. 59: Ghiță reia cu capul, balonul este deviat și trece pe lângă poartă.

Min. 45: Pauză. Roș-albaștrii intră la cabine cu 1-0 după autogolul lui Grameni. 

Min. 40: Octavian Popescu ratează o ocazie uriașă. Trage pe lângă după o super pasă a lui Keșeru. 

Min. 13: GOOOOOOOL, FCSB! Grameni trimite în proprie poartă după o intrare prin alunecare la o centrare a lui Darius Olaru. 

Min. 7: Ciobanu trimite puțin pe lângă poarta lui Andrei Vlad după o centrare bună a lui Dussaut.

Min. 1: Start de meci! 

04-11-2021
17:07

Echipele de start la Farul - FCSB

  • Farul: Aioani – Dussaut, Larie, Ghiță, De Nooijer – Radaslavescu, Artean, Grameni – Ciobanu, Betancor, Chițu. Rezerve: Brănescu, Buta, Ganea, Ad. Petre, N. Popescu, Georgescu, Pitu, Purece, Sali. Antrenor: Gheorghe Hagi
  • FCSB: Vlad – V. Crețu, Vinicius, I. Cristea, Radunovic – Olaru, Oaidă, Fl. Tănase – V. Gheorghe, Keșeru, Oct. Popescu. Rezerve: Straton, Haruț, A. Șut, Budescu, Dumiter, I. Stoica, Perianu, Musi, A. Cordea. Antrenor: Edi Iordănescu

Meciul Farul – FCSB are loc joi, 4 noiembrie, cu începere de la ora 20:30 şi reprezintă o restanţă din cadrul etapei a 13-a din Liga 1, la vremea când fusese programat fiind amânat ca urmare a exploziei de cazuri de COVID 19 de la echipa bucureşteană.

Unde se joacă meciul Farul – FCSB

Întâlnirea Farul – FCSB se desfăşoară joi, 4 noiembrie, de la ora 20:30 pe stadionul echipei constănţene din localitatea Ovidiu, care însă va fi gol, deschis numai pentru jucători şi oficialii celor două echipe.

ADVERTISEMENT

În România, autorităţile sanitare au luat din nou măsura interzicerii accesului publicului în tribune la competiţiile sportive ca urmare a creşterii masive a numărului de cazuri de infectări cu coronavirus, astfel încât nici măcar spectatorii cu certificat verde nu pot intra pe stadioane sau în săli.

Cine transmite la TV partida Farul – FCSB

Partida Farul – FCSB se joacă joi, 4 noiembrie, de la ora 20:30, pe stadionul din Ovidiu, restanţă din etapa a 13-a a Ligii 1 şi este televizată în direct pe posturile Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus. O mai puteţi viziona şi accesând site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Ovidiu se anunţă joi, 4 noiembrie, o vreme ca de primăvară, cu maxima zilei urcând până la 20 de grade, în jur de 13-14 la ora meciului, fără pericol de precipitaţii. La meci au fost puse în vânzare numai bilete virtuale, încercându-se astfel să se mai estompeze din pierderile financiare datorate jocului fără prezenţa spectatorilor.

Ce jucători lipsesc din confruntarea Farul – FCSB

La Farul, preşedintele Gică Popescu a anunţat apariţia unor cazuri de COVID 19, referindu-se la doi jucători, cu speranţa că ultimele testări din apropierea meciului nu vor mai evidenţia şi alţi jucători pozitivi, dar nu a dezvăluit numele lor.

ADVERTISEMENT

La FCSB, care nu a putut juca partida programată iniţial în etapa a 13-a pentru că a avut 13 absenţi, opt bolnavi şi cinci accidentaţi, lucrurile s-au mai îmbunătăţit. Miron şi Ovidiu Popescu au început antrenamente separate, dar nu vor intra în program normal decât după 15 noiembrie. Coman şi Panţîru nici nu intră în discuţie. Jucătorii infectaţi cu COVID au revenit, rând pe rând, la antrenamente.

Echipele probabile la Farul – FCSB

  • Farul: Aioani – Dussaut, Larie, Mladen, De Nooijer – Artean, R. Pires, Grameni – Ciobanu, Betancor, Chițu. Antrenor: Gheorghe Hagi
  • FCSB: Vlad – V. Crețu, Vinicius, I. Cristea, Radunovic – Olaru, Oaidă, Fl. Tănase – I. Stoica, Keșeru, Oct. Popescu. Antrenor: Edi Iordănescu
ADVERTISEMENT

Cum ar fi putut pierde FCSB acest meci la masa verde

Pentru că nu a putut alcătui un lot de 13 jucători, FCSB a obţinut amânarea meciului, deşi în mod normal accidentaţii nu intrau în protocolul anti COVID, lucru care a generat supărarea constănţenilor.

Dacă aceştia, la rândul lor, ar fi avut mai multe cazuri şi ar fi solicitat acum ei amânarea echipa care ar fi pierdut ar fi fost FCSB. Pentru că LPF nu admite să se amâne de două ori un meci şi dă pierdut celui care nu s-a putut prezenta prima dată!

Cote la pariuri la jocul Farul – FCSB

Pentru casele de pariuri, avem de-a face cu o partidă extrem de echilibrată, lucru demonstrat şi de modul în care au repartizat cotele la acest meci. Farul are o cotă de 2,60 la victorie, fiind foarte uşor favorită în faţa bucureştenilor, care au 2,80. Să înscrie ambele echipe cota este de 1,75.

La Ovidiu, gazdele au câştigat de două ori în faţa FCSB, numărul succeselor oaspeţilor fiind mai mare. De altfel, s-a bătut mult moneda şi pe seama gradului de rudenie dintre Gică Hagi şi Gigi Becali, ultimul fiind finul Regelui.

ADVERTISEMENT