Sport

Farul – FCSB 0-4. „Roș-albaștrii” au făcut spectacol, lupta la titlu se încinge. Cum arată clasamentul în play-off

FCSB a respectat calculele hârtiei și s-a impus la Constanța în fața Farului cu un 4-0 ce ne scutește de orice comentarii. Distanța față de CFR Cluj e de două puncte, lupta la titlu se încinge
25.04.2022 | 22:51
Farul  FCSB 04 Rosalbastrii au facut spectacol lupta la titlu se incinge Cum arata clasamentul in playoff
Bradley De Nooijer, Adrian Gheorghe Sut, Alexi Paul Pitu si Ovidiu Marian Popescu in meciul de fotbal dintre Farul Constanta si FCSB, contand pentru Play off-ul Ligii 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul central al Academiei Gheorghe Hagi din Ovidiu, luni 25 aprilie 2022. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
25-04-2022
19:57

Cum arată clasamentul în play-off după Farul - FCSB 0-4

Demonstrație de forță a FCSB-ului la malul mării, care se apropie din nou la două puncte de CFR Cluj după victoria cu 4-0 obținută în fața Farului. „Roș-albaștrii” păstrează și distanța de 4 puncte față de Universitatea Craiova, iar lupta la titlu în ultimele 4 etape se anunță foarte palpitantă.

După această umilință, Farului nu-i mai rămâne decât să se bată cu FC Argeș, altă echipă călcată în picioare pe teren propriu în această etapă, pentru evitarea ultimului loc din play-off.

25-04-2022
18:01

Farul - FCSB 0-4 (Fl. Tănase 24, 38 pen., 67, Olaru 33)

Vezi aici cele mai importante faze.

Min. 85: Olaru este înlocuit de Perianu.

Min. 76: Ciobanu execută o lovitură liberă care trece puțin pe lângă poarta lui Târnovanu.

Min. 75: La FCSB, au ieșit Fl. Coman, Fl. Tănase și Oct. Popescu, au intrat Edjouma, I. Stoica și Muși.

Min. 72: Sali intră în locul lui Moldoveanu la Farul.

Min. 68: La Farul, au ieșit Iancu și radaslavescu, au intrat Omoh și Purece.

Min. 67: GOOOL FCSB! Aioani încearcă să trimită o pasă lungă, îl găsește fix pe Florin Tănase, care de la 18 metri trimite în poarta goală.

Min. 54: Centrare în careul oaspeților, Moldoveanu încearcă să reia din foarfecă, dar nu nimerește mingea.

Min. 46: La Farul, Ciobanu intră în locul lui Larie, iar la FCSB intră Oaidă și iese Cordea.

Min. 42: La Farul, Boboc îi ia locul lui Dussaut.

Min. 38: GOOOL FCSB! Florinel Coman este faultat în careu de Dussaut, iar Florin Tănase transformă impecabil lovitura de la 11 metri corect acordată.

Min. 33: GOOOL FCSB! Florinel Coman îi fură o minge în lateral lui Mladen, îi pasează perfect în careu lui Olaru, care îndeplinește o simplă formalitate.

Min. 25: Gabi Iancu șutează puternic din afara careului, Târnovanu respinge cu greutate.

Min. 24: GOOOL FCSB! Pitu pierde o minge în jumătatea de teren a oaspeților, Darius Olaru trimite o pasă de peste 30 de metri pentru Florin Tănase, care scapă singur cu Aioani, îl driblează și marchează în poarta goală.

Min. 17: Aioani respinge greu, de sub bară, șutul lui Florinel Coman dintr-o lovitură liberă de la 20 de metri.

Min. 13: Pitu pătrunde periculos în careu pe stânga, dar șutează în blocajul unui apărător al oaspeților.

Min. 8: După o învălmășeală în careul gazdelor, mingea ajunge la Darius Olaru care șutează plasat din 7-8 metri, însă Aioani reține fără probeleme.

Min. 1: A început partida.

25-04-2022
16:44

Echipele de start la Farul - FCSB

  • Farul: Aioani – Dussaut, Larie, Mladen, De Nooijer – Radaslavescu, Artean, Grameni – G. Iancu, Moldoveanu, Pitu. Rezerve: Brănescu, Boboc, Dănuleasă, Borza, Martinovic, Purece, Ciobanu, Omoh, Sali. Antrenor: Gheorghe Hagi
  • FCSB: Târnovanu – Ov. Popescu, I. Cristea, Miron, Radunovic – Olaru, Șut, Fl. Tănase – Cordea, Fl. Coman, Oct. Popescu. Rezerve: Vlad, Perianu, Oaidă, Edjouma, Dumiter, I. Stoica, V. Gheorghe, Musi, Mamut. Antrenor: Toni Petrea

Meciul Farul – FCSB are loc luni, 25 aprilie, cu începere de la ora 21:00, în cadrul etapei a 6-a din play-off-ul Casei Pariurilor Liga 1. Bucureştenii sunt obligaţi să câştige la malul mării, pentru a rămâne la doar două puncte în spatele liderului CFR Cluj, care s-a impus cu 1-0 la Voluntari.

Unde se joacă meciul Farul – FCSB

Confruntarea Farul – FCSB se desfăşoară luni, 25 aprilie, de la ora 21:00, pe stadionul de la Ovidiu, acolo unde dobrogenii îşi joacă toate meciurile de acasă, pentru că marele stadion din Constanţa nu oferă condiţiile necesare la actualul standard de cerinţe după normele UEFA. Aici au avut loc toate partidele jucate între cele două echipe, vorbind despre perioada în care Viitorul Constanţa evolua, dar din vara trecută s-a făcut fuziunea cu Farul.

ADVERTISEMENT

Un meci cu FCSB, chiar dacă de cele mai multe ori a avut finalul aşteptat, adică succesul echipei patronate de finul Gigi Becali în dauna celei antrenate de naşul Gică Hagi, totdeauna a atras public în număr mare şi sigur aşa va fi şi acum, mai ales că vor sosi de la Bucureşti şi numeroşi suporteri ai FCSB.

Cine transmite la TV partida Farul – FCSB

Partida Farul – FCSB se joacă luni, 25 aprilie, de la ora 21:00, pe stadionul din Ovidiu, în etapa a 6-a din play-off-ul Casei Pariurilor Liga 1 şi este transmisă în direct pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1. O mai puteţi viziona şi dacă alegeţi variante de a accesa site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Nu se anunţă probleme meteo deosebite pentru ziua de luni, 25 aprilie, la malul mării, adică vom avea un cer mai mult senin, fără pericol de precipitaţii. Doar temperatura va fi cea mai joasă decât în alte localităţi, urmând a ajunge doar până la maxim 19 grade. Jocul va fi condus de un arbitru cu vechi state de serviciu în Liga 1, Marcel Bârsan.

Ce jucători lipsesc din întâlnirea Farul – FCSB

Gică Hagi nu poate conta pe cel mai bun jucător din atac, spaniolul Jefte Betancor, care, după spusele „Regelui”, va putea reveni la pregătiri abia peste două-trei săptămâni. Lipsește și Adrian Petre din atac din cauza unei suspendări, ceea ce îl obligă pe antrenorul Farului, care l-a cedat împrumut la Piteşti pe George Ganea, să îşi pună din nou toată baza în fostul dinamovist Robert Moldoveanu. Va lipsi de la „marinari” și Dragoș Nedelcu, împrumutat chiar de la FCSB, care nu are drept de joc conform înțelegerii dintre cele două formații.

ADVERTISEMENT

La FCSB, lucrurile ar fi fost chiar OK, pentru că atât Ionuţ Panţâru cât şi Florin Achim sunt absenţe vechi, care nu influenţează alcătuirea primului unsprezece, însă a survenit între timp o nouă accidentare a stoperului brazilian Paulo Vinicius, veteranul lotului şi asta înseamnă că vom revedea în centrul apărăii FCSB di nou cuplul George Miron – Iulian Cristea.

Echipele probabile la Farul – FCSB

  • Farul: Aioani – Boboc, Mladen, Larie, De Nooijer – Artean, A. Ciobanu, Radaslavescu – Pitu, Moldoveanu, Omoh. Antrenor: Gheorghe Hagi
  • FCSB: Târnovanu – V. Crețu, I. Cristea, Miron, Radunovic – Ov. Popescu, Edjouma, Olaru – Cordea, Fl. Tănase, Oct. Popescu. Antrenor: Toni Petrea
ADVERTISEMENT

Cote la pariuri la jocul Farul – FCSB

FCSB este clar favorită în acest meci. Casele de pariuri acordă bucureştenilor o cotă de 1,60 pentru cele trei puncte şi o eventuală surpriză produsă de dobrogeni ajunge la cota 6,00. Şansă dublă „1X” valorează foarte mult – 2,20, iar un gol marcat de oamenii lui Gică Hagi atinge cota de 1,90.

Sub actuala denumire, cele două echipe s-au întâlnit de trei ori doar în acest sezon. Precedentele jocuri au fost Viitorul Constanţa – FCSB. În actualul sezon, FCSB a pierdut acasă cu 0-2 în sezonul regulat şi a învins cu acelaşi scor în play-off, iar la Ovidiu s-au impus bucureştenii cu 1-0.

ADVERTISEMENT