Sport

Farul – UTA 2-0 în etapa a 12-a din SuperLiga. Farul câștigă în zece oameni și aruncă mănușa Rapidului!

Farul - UTA 2-0 în etapa a 12-a din SuperLiga și echipa lui Hagi pune din nou trei puncte în fața lui Rapid, care joacă mâine.
02.10.2022 | 18:30
Farul  UTA 20 in etapa a 12a din SuperLiga Farul castiga in zece oameni si arunca manusa Rapidului
Farul - UTA Live stream ora 18:00 în etapa a 12-a din SuperLiga. Hagi vrea să rămână lider. Foto: Farul Facebook
ADVERTISEMENT
02-10-2022
14:53

Farul - UTA Arad 2-0 (Alibec 19 - penalty, Casap 89)

Vezi aici cele mai importante faze.

Min.89: GOOOL Farul. Casap mișcă mingea la o lovitură liberă de la 30 de metri, Morar șutează, Iacob scoate, dar Casap, care a urmărit perfect, trimite balonul în poartă. 

Min.86: Sîrbu faultează și vede cartonașul galben.

Min.81: Postolachi și Otele sunt înlocuiți de Keșeru și Stahl. Dincolo, Doucoure și Alibec le lasă locul lui Morar și Banu.

Min.75: Ies Jobello și Șteau, intră Ubbink și Negoescu.

Min.69: Constantin Grameni părăseşte terenul de joc și este înlocuit cu Carlo Casap.

Min.59: Louis Munteanu părăseşte terenul de joc fiind inlocuit cu Andrei Borza.

Min.56: După minute bune de consultări cu oficialii VAR, Postolachi execută lovitura de pedeapsă și trimite peste!

Min.51: Corinus îl ia în brațe, în careu, pe Otele, și se dictează penalty și eliminare.

Min.48: Alibec faultează, protestează, și vede al patrulea avertisment din acest sezon.

Min.47: Primul eveniment din repriza secundă este un avertisment pentru Vukcevic, pentru proteste.

Min.38: Benga primește cartonaș galben.

Min.32: Postolachi nu reușește să reia, cu capul, către poartă, la o centrare perfectă, iar pe contraatac mingea ajunge la Artean, care ezită să finalizeze, iar faza se stinge.

Min.24: UTA încearcă egalarea prin Otele, dar defensiva gazdă rezolvă, respingând în corner. După lovitura de colț, Benga reia cu capul, dar mingea se duce pe lângă.

Min.19: GOOOL Farul. Alibec ia o acțiune pe cont propriu, pe partea stângă, este împins de Batha și se dictează penalty. Tot Alibec execută și deschide scorul.

Min.12: Alibec reușește o recuperare, ia acțiunea pe cont propriu, șutează, dar mingea trece pe lângă.

Min.6: Louis Munteanu este găsit în 6 metri, dar lovitura sa de cap nu are forță.

Min.1: Start de meci.

Meciul va începe cu câteva minute de întârziere din pricina unor probleme de comunicație pentru brigada de oficiali.

Echipele de start la meciul Farul – UTA Arad.

  • Farul: Aioani – Sîrbu, Larie, Corinus, Kiki – Artean, Băluță, Grameni – Doucoure, Alibec, L. Munteanu. Rezerve: Buzbuchi – Mboko, Borza, Casap, Sali, Moldoveanu, Morar, Andronache, Banu. Antrenor: Gică Hagi.
  • UTA Arad: Iacob – Vukcevic, Benga, Chindriș, Dobrescu – Anton, Șteau, Batha – Jobello, Postolachi, Otele. Rezerve: Balauru – Erico, Isac, Ubbink, Stahl, Negoescu, Keșeru, Ademi, Abeid. Antrenor: Ilie Poenaru.

Meciul Farul – UTA are loc duminică, 2 octombrie, cu începere de la ora 18:30, în cadrul etapei a 12-a din SuperLiga. Constănţenii sunt pe primul loc, la egalitate de puncte cu Rapid, cu 24 de puncte şi doresc să se menţină pe această poziţie şi după jocul cu echipa lui Ilie Poenaru. Arădenii sunt pe poziţia a 9-a, cu 15 puncte, la două lumgimi de Petrolul, ultimul loc din zona play-off.

Unde se joacă meciul Farul – UTA

Confruntarea Farul – UTA se desfăşoară duminică, 2 octombrie, de la ora 18:30, pe stadionul Academiei Hagi de la Ovidiu, pentru că până când vor fi gata lucrările la un nou şi modern stadion în Constanţa mai durează minim vreo doi ani. Dar, acum de când Viitorul s-a unit cu emblema Constanţei ca oraş şi ca judeţ emulaţia între fani este mare şi se joacă mereu cu tribunele pline.

ADVERTISEMENT

Cu siguranţă aşa va fi şi la meciul cu UTA, mai ales că dobrogenii privesc pe toată lumea de sus, de pe primul loc şi la Constanţa putem vorbi de o adevărată Farulmania, oameni care de mult nu mai călcaseră la partidele dobrogenilor redescoperind pasiunea de a fi lângă echipă, evident după ce aceasta a primit numele tradiţional.

Cine transmite la TV partida Farul – UTA

Partida Farul – UTA se joacă duminică, 2 octombrie, de la ora 18:30, pe stadionul Academiei Hagi de la Ovidiu, localitate aflată în apropiere de Constanţa, în etapa a 12-a din SuperLiga şi va fi televizată pe posturile Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 2. O mai puteţi viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO,  în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Ovidiu este duminică, 2 octombrie, o zi frumoasă, cu temperaturi de 23 de grade, cu aproximativ două-trei grade mai puţin la ora partidei. Nu există pericol de precipitaţii şi cerul va rămâne senin până la noapte când este posibil să înceapă să plouă. Arbitrul acestui meci a fost desemnat bucureşteanul Horia Mladinovici.

Ce jucători lipsesc din întâlnirea Farul – UTA

Gică Hagi s-a plâns la conferinţa de presă de dinaintea partidei despre faptul că îi vor lipsi câţiva jucători importanţi, ceea ce va face să alcătuiască din improvizaţii primul unsprezece. Sunt indisponibili fundaşul lateral dreapta Benzar, atacantul Torje şi mijlocaşul la închidere Nedelcu, iar fundaşul central Mihai Popescu este suspendat.

ADVERTISEMENT

UTA are o singură problemă importantă de lot, unul dintre mijlocaşii cheie, argentinianul Cascini, fiind suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene. În locul său Poenaru va decide asupra unuia dintre Paul Anton şi olandezul Ubbink, mai mari şanse având fostul dinamovist.

Cote la pariuri la jocul Farul – UTA

Farul este liderul din SuperLiga şi era normal ca şi casele de pariuri să acorde constănţenilor prima şansă la victorie. Cota este foarte bună, 1,80 în timp ce arădenii au primit cota de 4,20 pentru a produce surpriza la malul mării. Un gol înscris de UTA are cotă de 1,75, arădenii marcând rar pe teren străin.

ADVERTISEMENT

La capitolul tradiţie lucrurile nu prea mai stau la fel de bine pentru dobrogeni. Care de când UTA a revenit în primul eşalon nu au reuşit niciodată să o bată pe teren propriu, ambele partide încheindu-se la egalitate, 1-1 şi în ultimul sezon 0-0. Tocmai în 2007 găsim ultimul succes acasă al Farului, 1-0, cu echipa din Arad.

ADVERTISEMENT