Sport

Fascinat de Guardiola, nu și de Manchester City. Mihai Stoica: „Nu ai cum să ții cu ei, nu au istorie, nu au nimic!”

Mihai Stoica a recunoscut că este un mare fan al lui Pep Guardiola, însă a precizat că nu poate să o susțină pe Manchester City, despre care a spus că nu are istorie.
04.05.2022 | 22:10
Fascinat de Guardiola nu si de Manchester City Mihai Stoica Nu ai cum sa tii cu ei nu au istorie nu au nimic
Mihai Stoica, fascinat de Pep Guardiola, nu și de Manchester City. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României și-a amintit și de perioada lui Pep Guardiola la Bayern Munchen, mărturisind că a fost uimit de alegerea bavarezilor, ținând cont că legendele clubului au prioritate la campioana Germaniei.

Mihai Stoica, fascinat de Pep Guardiola, nu și de Manchester City

Mihai Stoica a recunoscut că este fascinat de stilul de joc pe care Pep Guardiola îl imprimă la toate cluburile la care antrenează, dar recunoaște că nu poate susține cu adevărat un club precum Manchester City, despre care a spus că nu are vreo istorie importantă pentru fotbalul mondial.

ADVERTISEMENT

„N-ai cum să ții cu City, că City nu are istorie, nu are nimic. Eu țin cu Guardiola… l-am cunoscut pe Guardiola, l-am cunoscut pe Klopp, sunt tipi care te cuceresc din prima. Eu sunt un mare fan al mentalității lui Guardiola.

De când a inventat în finală cu Chelsea, în care a jucat fără atacanți și apoi cu doi atacanți, nu-i mai arde să facă improvizații. A încercat să-l surprindă pe Tuchel, dar nu a reușit”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„M-am mirat când Bayern l-a adus!”

MM Stoica a continuat și nu îi înțelege pe analiștii care susțin că echipele lui Pep Guardiola au un fotbal plictisitor, vorbind și despre perioada antrenorului spaniol la Bayern Munchen.

„Eu am auzit cu stupefacție oameni de fotbal că City joacă plictisitor. Dacă City joacă un fotbal plictisitor, eu nu știu ce să mai zic.

ADVERTISEMENT

M-am mirat că Bayern l-a adus, pentru că Guardiola e un tip care nu ține cont de nimeni. Să nu uităm că Bayern e un club al fostelor legende”, a mai precizat managerul general al FCSB-ului.

Pep Guardiola a fost antrenorul lui Bayern Munchen timp de trei sezoane, între 2013 și 2016, timp în care a câștigat trei campionate, 2 Cupe ale Germaniei, 1 Campionat Mondial al Cluburilor.

ADVERTISEMENT
  • 51 de ani are Pep Guardiola